Chiliz (CHZ)'den Açıklama: Liste Dışı Ediliyor!

Chiliz (CHZ)'den Açıklama: Liste Dışı Ediliyor!
Son günlerde adından epey bahsettiren kripto paralardan biri olan Chiliz (CHZ)'den bugün kullanıcılarını ilgilendiren çok önemli bir açıklama geldi. Chiliz tarafından yapılan açıklamaya göre BTP1 / CHZ çifti liste dışı bırakılma kararı alındı.

Liste dışı bırakılma nedeni ise nedeni Chiliz (CHZ)'den yapılan açıklamada şunlar geçiyor:

Chiliz.net'in lansmanına hazırlanmak için test amaçlı BTP1 token oluşturmuştuk. Yarın, Juventus Fan Token $JUV alım-satımını aktif hale getiriyoruz ve artık BTP1'e ihtiyacımız yok.

Yarın BTP1/CHZ'yi Chiliz.net platformundan liste dışına çıkartıyoruz ve gelecekte BTP1'i destekleme planımız olmadığını belirtmek isteriz.

Chiliz (CHZ), ülkemizin takımlarından olan başta Galatasaray olmak üzere, Barcelona, Juventus, Atletico Madrid ve daha başka takımların taraftar token'larını satın almak için Socios.com uygulamasında kullanacağınız kripto para birimidir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version