Bitcoin Madenciliği Koronavirüs Nedeniyle Acı Çekiyor, BTC Yükseliyor 🔥

Bitcoin Madenciliği Koronavirüs Nedeniyle Acı Çekiyor, BTC Yükseliyor!
Bitcoin fiyatındaki son dalgalanmalar, birkaç küçük Bitcoin madencisinin küresel koronavirüs salgının ortasında kapanmasına neden oldu.

Dünya koronavirüs pandemisiyle savaşmaya devam ederken, finans piyasaları daralmaya devam ediyor. Kripto para endüstrisi de, önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin (BTC)'deki geçen ay yaşanan büyük dalgalanmalara tanık olduğundan koronavirüs salgına karşı bağışıklık kazanmadı. Küresel salgından kaynaklı fiyat dalgalanmaya devam ettiği için BTC madenciliği endüstrisinde büyük bir etkisi oldu.

Dünyanın önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin (BTC)'in fiyatı bir noktada 4.000 doların altına düştüğü için geçen ay hash oranında büyük bir düşüş yaşadı. Bitcoin ağının hash oranı, Blockchain ağının ne kadar güvenli olduğunu gösterir. BTC karma oranı, 15 Mart'a kadar 105.6 EH / s'ye düşmeden önce 5 Mart'ta 150 EH / s'de bu yıl en yüksek oranına ulaştı. Karma oranındaki düşüş devam etti. Bitcoin ağının hash oranındaki dik dalışın ana nedeninin COVID-19 salgını olduğu düşünülmektedir.

Bitcoin 6.700 doların üzerine çıktı, ancak henüz tehlikede geçmedi

Bitcoin fiyatı, son 24 saatte %5'in üzerinde artışla 6.700 doların üzerine çıktı. Yazının yazıldığı sırada da BTC 6.792 dolardan el değiştiriyor. Ancak Bitcoin için kısa vadeli tahminlerden bazıları hala düşüş eğiliminde olduğu yönünde. Önde gelen kripto para birimi, geleneksel pazarlardan ayrılma eşiğinde olabilir, ancak önümüzdeki birkaç hafta Bitcoin için çok önemli olacaktır. Daha önce, bir kripto para analisti, Bitcoin (BTC)'in kısa vadede bir kez daha 4.000 doların altına düşebileceğini tahmin ediyordu.


CoinDikkat gibi bir kripto para haber toplayıcısı, kripto para endüstrisiyle sorunsuz bir şekilde güncel kalmanıza yardımcı olabilir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version