Bitcoin (BTC)'de Tehlike Çanları! 💥

Bitcoin ne olacak?
Hafta sonu başladığında, Bitcoin fiyatı 6.900 dolara kadar düşmüştü, şimdilerde ise yazının yazıldığı sırada 1 Bitcoin (BTC)'in fiyatı 6.780 dolar civarında hareket ediyor. Bazı analistlere göre, bu trendin tersine dönmesine başlayabileceği çok önemli bir zaman dilimi.

Bildiğimiz gibi, Bitcoin fiyatı 13 Mart'ta 3.750 dolara düştüğünden yaklaşık yüzde 100 oranında yükseldi, kısa vadede bir geri dönüşün olması muhtemel. Bazı analistlere göre, 6.750 ila 6.800 dolar arasında yaklaşan destek bölgesi, muhtemelen 5.800 dolar ile destek bölgesine büyük bir satış sağlayacak ve aşağı doğru bir eğilim daha ortaya çıkabilir. Şu anda, günlük grafik Bitcoin fiyatının 7000 dolara ulaşmasının muhtemel olmadığını gösteriyor, çünkü 6.800 doların üzerinde tutmak için bile çok zorlanıyor. Eğer BTC fiyatı 6.750 dolarlık desteği kavrayamazsa, satış hacminde önemli bir artış olmadıkça fiyat 6.350 dolara düşeceğinden daha fazla bir düşüş eğilimi görülebilir.

Mevcut düşüş trendini tersine çevirmek için, boğaların 7.000 $'ı geri kazanması gerekiyor ve bundan sonra 7.200 doların üzerinde bir kapanış için zorlayın. Bu mümkün değilse, 6.900 doların haftalık kapanış bile, trendin tersine çevrilmesine yardımcı olabilir.

Düşüş eğilimi, 5.800 dolarlık desteğin yeniden test edilmesinin tekrar 4.000 dolarlık bölgenin ziyaretini etkileyeceğini gösteriyor. BitMEX ve kripto para ticaretinde çalışan analistler, Bitcoin fiyatının 2.000 ila 3.500 dolar aralığını tekrar ziyaret edebileceğini tahmin ediyorlar.

Bitcoin
fiyatı 11 Nisan Cumartesi günü düşerken, altcoinler de bir düşüş gerçekleştirdi. Ethereum yüzde 2.09 oranında geriledi ve Bitcoin Cash de yüzde 3.42 oranında düştü.

Kripto Sözlük'ün Son Videosunu İzlediniz mi? 👇
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version