Bitcoin (BTC) Balinaları Zirve Yaptı!

Bitcoin (BTC) Balinaları Zirve Yaptı!
Son veriler, şu dönemde Bitcoin (BTC) balinalarındaki sayının son iki yılın en yüksek noktasında olduğundan daha fazla duruma geldi.

9 Nisan 2020'de yayınlanan On-Chain raporunda, Glassnode izleme kaynağı, büyük Bitcoin yatırımcılarının mevcut sayılarının 2016'nın başlarına çok benzediğini ortaya koydu.

Özellikle, Bitcoin (BTC) 2020 yılının yarılanmasından 30 gün önce, en az 1.000 BTC'ye (6.92 milyon dolar) sahip varlık sayısı şu anda 1.850'nin biraz altında. 2016'nın 2. çeyreğinin başlangıcında, bir önceki yarılanmadan birkaç ay önce, bu tür varlıkların sayısı neredeyse tamamen aynıydı.

İki Bitcoin yarılanma döngüsünde bu iki özdeş nokta arasındaki neredeyse tekil benzerlik, balinaların pazarı iyi bildiğini göstermektedir.

Glassnode durumu şöyle özetliyor:

Bu eğilim, belirsiz bir piyasa ortamına rağmen, balinaların şu an Bitcoin biriktirmek için iyi bir zaman olduğuna emin olmaya devam ediyor ve bu da büyüme için daha fazla yer olduğuna inandıklarını gösteriyor.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version