Bitcoin Balinalarının Sayısı 2017 Seviyesine Yükseldi

Bitcoin Balinalarının Sayısı 2017 Seviyesine Yükseldi
Bitcoin halving'e 3 hafta kaldı ve fiyat artışı beklentisi toplulukta gün geçtikçe daha belirgin hale geliyor ve bu da muhtemelen balina sayısında keskin bir artışa yol açtı. Aslında, Bitcoin balinalarının sayısı Aralık 2017'den bu yana en yüksek sayıya ulaştı.

Glassnode verileri, balinaların halving'ten önce Bitcoin biriktirdiğini gösteriyor.
Ayı piyasaları zirveden satın alan yatırımcılar için acı verici olabilir, ancak doğru zamanı bekleyenler için satın alma fırsatı kaçırılmayacak kadar iyidir.

Aşağı yönlü trendlerde, bir varlık yeniden değerleme aşamasına girmeden önce bir birikim olur ve balinalar veya kripto para yatırımcıları yeterince düşük fiyatlardan toplar toplamaz varlığın fiyatı artar.

Veriler, BTC'nin son boğa koşusundan önce güçlü bir şekilde gerçekleştiğini gösteriyor, çünkü daha yüksek kaliteli Bitcoin balinaların halving sonrası için pozisyon almaya başladığı ifade ediliyor. Bitcoin'in bir sonraki halving'ine üç hafta kaldı. Veriler Bitcoin'i biriktiren ve Aralık 2017'den beri görülmemiş bir seviyeye ulaşan balinalarda bir artış eğilimi daha gösteriyor.

Bitcoin (BTC)'de yaşanan en son halving ve ardından gelen uzun soluklu ayı piyasasının ardından, yatırımcılar beklenen bir fiyat artışından önce Bitcoin'de daha büyük pozisyonlar almaya başladılar. Önceki iki halving'te boğa piyasası göz önüne alındığında, balinalar geçmiş kripto para servetini güçlü bir şekilde biriktirerek geçmişten gelen tarihi boğa koşusunu tekrar etmeyi umuyorlar.

Bitcoin balinalarının sayısı, geri kalan yatırımcıların Bitcoin varlıklarını 20.000 dolarlık bir fiyatla satın aldığı Aralık 2017'ye kadar yükseldi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version