Bitcoin 7.000 Doları Kırdı, Yükseliş Devam mı Edecek? 💪

Bitcoin BTC
Dünyanın lider kripto parası olan Bitcoin güne ciddi bir yükseliş ile başlayarak 7.000 doları 12 Mart düşüşünden sonra sonunda kırmayı başardı. Kripto para dünyasında ise Bitcoin (BTC) fiyatının ne kadar önemli olduğunu altcoinlere etkisiyle gözlemleyebiliyoruz.

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin (BTC)'in fiyatı 7.090 doların üzerinde görülüyor.


Analistler Cumartesi günü BTC'nin kısa süre içinde 7.000 dolara yükselmesini ve sonra 7.200 dolara çıkmasını bekliyorlardı.

Cumartesi günü, Bitcoin 6.833 dolardan işlem gördü; Twitter ve TradingView'den bazı trader'lar ise fiyatın daha da yükseklere çıkacağına inandıklarını bildirmişlerdi.

Kripto para analistlerinden olduğunu ifade eden Crypto Michael, takipçilerinin Bitcoin (BTC)'in fiyatının ne yönde olacağına dair anket başlattı. Şıklara ise 7.600 dolar ile 6.400 doları koydu.

Ankete ise bakılacak olursa %47 ile Bitcoin fiyatının 7.400 olacağına inancın yüksek olduğu görülüyor.

Düşüş Bekleyenler: Ünlü Analiste Göre Bitcoin Bu Seviyelere Gelecek

Benjamin Blunts kısa süre önce attığı tweet ile attı ve Bitcoin fiyatının çok daha fazla düşeceğini ve lider kripto para birimi olan BTC'nin fiyatının 3.000 dolara kadar düşeceğini ifade etti.

Kripto para analisti Benjamin Blunts, kripto para piyasasındaki Bitcoin (BTC)'in mevcut performansını analiz edebilmek için birden fazla yol olduğunu ifade ediyor.


Benjamin Blunts'a göre Bitcoin fiyatı pek iyi gitmiyor. Lider kripto para fiyatı 6 Nisan'a kadar herhangi bir artışa tanık olmamıştı.

Ayrıca, Bitcoin'in düşük performansı, Benjamin Blunts'un Bitcoin fiyatının 3.000 dolara düştüğünü gösteren açıklaması, Kripto sahipleri ve traderlar için bir kabus.

*Bitcoin almak Icrypex'i kullanabilirsiniz. BTC almak için buraya tıklayın!
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version