TradingView'den Moiseiev_Yuri: Bitcoin 100.000 Dolar Olabilir

Bitcoin 100.000 dolar mı olacak?
Bitcoin halving'ine (Yarılanma) bir aydan biraz daha fazla bir süre kaldı. TradingView'den Moiseiev_Yuri adlı bir trader Bitcoin (BTC) fiyatının 2022 yılının sonuna doğru 100.000 dolara kadar yükselebileceğini ifade ediyor.

Bitcoin yazının yazıldığı sırada 6.600 doların üstünde işlem görmeye devam ediyor. 1 Nisan'da fiyat birden %8 civarında yükseldi. Geçen yıl, yaklaşık aynı zamanda, Bitcoin yüzde yirmiden fazla yükselmişti, birkaç ay içinde ilk kez 5.000 doları geçti ve daha sonra Haziran ayında neredeyse 14.000 dolara kadar ulaşmıştı. Şimdi ise Bitcoin 41 gün uzakta, traderlar kısa vadeli tahminlerde bulunurken, bazıları iki-üç yıl ilerisi için tahminlerde bulunuyor.

Bitcoin tahminlerinden biri ise, halving bittikten sonra Bitcoin (BTC)'in 100.000 dolara ulaşması için birkaç yıl gerektirebileceği ifade ediliyor.

1 Bitcoin 100.000 Dolar

TradingView'den ‘Moiseiev_Yurii’, Bitcoin (BTC)'in 2022 sonuna kadar 100.000 dolar seviyelerine ulaşmasını beklediğini ifade ederek uzun vadeli bir tahmini paylaştı.

Tahmininin sebeplerini paylaştı:

  • Fiyat 2011 yılından itibaren 5 dalga yukarı çıktı
  • Şimdi Bitcoin başına 20.000 dolardan ABC oluşumunda fiyat işlemleri var.
  • Fiyat ABC oluşumunu tamamladığında, fiyatta yeni bir 5 dalga yukarı doğru yükseliş başlayacak
  • Bu durumda olası hedefler, herkesin Bitcoin fiyatını 100.000 dolar olarak beklediği yuvarlak bir sayı olabilir

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version