Basic Attention Token (BAT) Nedir, Nasıl Satın Alınır?


Basic Attention Token (BAT) Nedir?

Son zamanlarda adından epey bahsettiren kripto paralardan biri olan Basic Attention Token yani kısaca BAT, nedir ve nasıl satın alınır sorusunu yanıtlamaya çalışacağız. BAT, gizliliği fazlasıyla önemseyen, m
erkezi olmayan ve reklam ödemeleri için oluşturulmuştur bir kripto paradır. Gizliliği korumasının yanında tarayıcı kullanıcısının eğilimlerine önem verir. BAT reklamverenleri, reklam yayıncılarını ve tarayıcı kullanıcıları birbirine bağlar ve mevcut reklam ağlarıyla örneğin dolandırıcılık, gizlilik ihlalleri ve kötü amaçlı reklamcılıkla ilişkili sosyal ve ekonomik maliyetleri ortadan kaldırmayı hedefler.

Ledger Çekilişi

Basic Attention Token (BAT), reklamverenlere daha iyi dönüşüm ve yayıncılara daha yüksek performans sağlamayı hedeflerken BAT tarayıcısını kullananları da ödüllendiren ve koruyan bir ödeme sistemine sahiptir. BAT kullanıcı gizliliğini korurken yayıncı içeriğinden para kazanma konusundaki önemli sorunları da çözmeyi hedefliyor.

Basic Attention Token (BAT) ve Özellikleri

BAT, ödüllendirme bakımından yayıncıları, kullanıcıları ve reklamverenleri ödüllendirmektedir. Kullanıcılar ödül kazanmak için reklamlara ilgi göstermesi yeterli olacaktır. Yayıncılara reklam gelirinin bir kısmı BAT’ın politikasına bağlı kalınarak verilir. Reklamverenler, yayınladıkları içerikler için ROI yani yatırım getirisi elde ederler. Tüm bu özelliklerden ziyade Basic Attention Token platformu BAT sistemi ile entegrasyonu sağlanmış Brave isimli bir tarayıcıyı piyasaya sürdüler.

Brave Browser Nedir?

Brave Browser, Basic Attention Token (BAT) ekibi tarafından yaratılmış, "gizlilik ve hız" gibi hedefleri kendine koymuş olan bir internet tarayıcısıdır. Brave Browser,diğer reklam engelleyicilerden farkı ise bütün reklamları istisnasız engellemesidir. Brave Browser, ilgilendiğiniz içerikleri analiz ederek zamanınızı harcadığınız detayları takip etmektedir. Bu durum üzerinden yayıncılara ödeme yapılmaktadır. Veri takibi için Blockchain teknolojisi kullanan Brave, bu sayede verilerin bozulmasının da önüne geçiyor.

Basic Attention Token (BAT) Nasıl Satın Alınır?

Basic Attention Token (BAT)'ı satın alabilmeniz için kripto para borsası Icrypex'i kullanabilirsiniz. Düşük komisyonlu ve 7/24 ilgili çağrı merkezi ve yatırımcılarını bilinçli birer yatırımcı haline getirmeyi amaçlayan eğitimleri sayesinde özellikle yeni başlayanlar için doğru bir başlangıç noktası olabilir.

Icrypex'ten banka transferi ile 
Basic Attention Token (BAT), Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Stellar, LINK gibi kripto paraların alım satımı ve transferini gerçekleştirebildiğiniz gibi Icrypex'ten Papara ve Kredi kartı aracılığı ile de 7/24 kripto paralar satın alabilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version