Algorand (ALGO) Wall Street Blockchain İttifakına (WSBA) Katıldı

Algorand (ALGO) Wall Street Blockchain İttifakına (WSBA) Katıldı
İlk proof of stake (PoS) blok zinciri ağı olduğunu iddia eden dağıtılmış bir defter teknolojisi ( DLT ) projesi olan Algorand ( ALGO ), kar amacı gütmeyen bir ticaret derneği olan Wall Street Blockchain Alliance'ın (WSBA) kurumsal üyesi oldu. 23 Nisan 2020'de yayınlanan bir basın açıklamasına göre, ittifak Algorand'ın WSBA'nın geleneksel finans kurumları tarafından daha geniş Blockchain ve kripto para birimi benimsemesine yönelik desteğin artması sağlanacak.

Algorand Artık WSBA Kurumsal Üyesi


Daha geniş Blockchain benimsemesini teşvik etmek ve yenilikçi teknolojinin büyümesini hızlandırmak için daha büyük planların bir parçası olarak Algorand (ALGO), Wall Street Blockchain Derneği'ne (WSBA) kurumsal üye olarak katıldı.

Ron Quaranta tarafından 2015 yılında kurulan WSBA, finansal piyasa uzmanları tarafından oluşturulan finansal piyasa profesyonelleri için kâr amacı gütmeyen bir ticaret savunuculuk grubudur. WSBA'nın temel amacı, küresel pazarlarda kripto para biriminin ve temel blok zinciri teknolojisinin benimsenmesini yönlendirmek ve teşvik etmektir.

Algorand (ALGO) Yükselişte


Algorand'ın eklenmesiyle WSBA, güvenlik token'larının yatırım bankacılığını, Orrick Herrington & Sutcliffe LLP, BPM LLP ve Boomer Consulting'i otomatikleştirmek için Blockchain altyapısı oluşturmaya odaklanan bir proje olan TokenSoft Inc dahil olmak üzere çok sayıda tanınmış firmaya sahiptir.

Algorand'ın üye kuruluşlarının artan listesine eklenmesini bildiren WSBA başkanı Ron Quaranta, Blockchain projesinin kuruluşa olan ilgisine duyduğu heyecanı ifade ederek, ittifakın WSBA'nın DLT'nin kapsamlı bir şekilde benimsenmesini hızlandırma misyonuna daha fazla katkıda bulunacağını da sözlerine ekledi.

Ron Quaranta şu ifadelerde bulundu:

Algorand ekibinin organizasyonumuza katılması ve global pazarlarda Blockchain teknolojisinin kapsamlı bir şekilde benimsenmesini teşvik etme ortak misyonunu ilerletmek için bizimle ve küresel üyelerimizle birlikte çalışmamız bir ayrıcalık. Algorand, merkezi olmayan, sınırsız bir ekonominin geliştirilmesinde etkili olacak.
Özellikle, Algorand (ALGO) teknolojisi son zamanlarda birçok kuruluş tarafından benimsenmiş, entegre edilmiştir ve proje ekosistemini güçlendirmek için de çok çalışmaktadır.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version