Corona Virüsü Anketi: Y Kuşağı En Çok Bitcoin (BTC)'i Tercih Ediyor

Corona Virüsü Anketi: Y Kuşağı En Çok Bitcoin (BTC)'i Tercih Ediyor
Müşterilerinin Bitcoin (BTC) ve diğer kripto paralar yanı sıra emeklilik hesaplarında 24/7 fiziksel altın satın almalarını ve satmalarını sağlayan Los Angeles merkezli bir firma olan iTrustCapital, yaptığı en son anket raporunu yayınladı. 2 Mart 2020 tarihli basın açıklamasına göre, Corona Virüs pandemisinin ardından geleneksel yatırım araçlarına kıyasla kripto paralara ve altına daha çok yatırım yapıldı.

Bitcoin Hareketine Daha Fazla Y Kuşağı Katıldı


Çin'in Wuhan bölgesinde Corona virüsü (Covid-19) salgınının patlak vermesinden bu yana, Çin ekonomisinin fabrikaları ve çeşitli endüstrilerin virüsün yayılmasını yavaşlatmak amacıyla kapanması nedeniyle büyük bir gerileme yaşandı. Toplam 3.221 ölüm gerçekleşti.

iTrustCapital tarafından yapılan araştırmaya göre yatırımcıların corona virüsü salgını sırasında çok sayıda Y kuşağı Bitcoin ve kripto paraları tercih etti.

Özellikle, 30 ila 44 yaş arası katılımcılar, paralarıyla Bitcoin satın almayı tercih ettiklerini açıkça belirtirken, katılımcıların yüzde 44'ünü temsil eden diğer yaş grupları altının en iyi yatırım seçeneği olduğu konusunda hemfikirdi.

Bitcoin (BTC) Güvenli Liman


Konuyla ilgili yorum yapan iTrustCapital'deki İktisatçı Tim Shaler şunları kaydetti:

Panik asla iyi değildir. Tabii ki, derin bir nefes almayı ve yatırım portföylerinin her birbirinin kendi risk toleransı, gelecekteki gelir beklentileri ve gelecekteki harcama beklentileri doğrultusunda güvenli varlıklar ile daha agresif varlıklar arasında gerçekten dengeli olduğundan emin olmanızı öneriyoruz.
Blockchain teknolojisi, Çin'in Corona virüsü ile mücadelesinde de aktif bir rol oynuyor. Çinli firmalar bağış ve yardım malzemelerinin takibi için DLT tabanlı çözümler geliştiriyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version