Walmart, Hyperledger Konsorsiyuma Katıldı!

Walmart, Hyperledger Konsorsiyuma Katıldı
3 Mart 2020'de yayınlanan bir basın açıklamasına göre, açık kaynaklı Blockchain konsorsiyumu Hyperledger; Clear, Conduent ve Walmart dahil sekiz yeni üyenin eklendiğini duyurdu.

2016 yılında başlatılan Hyperledger, "sektörler arası Blockchain teknolojilerini ilerletmeyi" amaçlayan açık kaynaklı dağıtılmış bir defter (DLT) konsorsiyumu. Proje, tartışmalı olarak, ortaya çıkan teknolojinin genel olarak benimsenmesine odaklanan blok zinciri alanındaki en önemli çalışmalardan biridir.

Hyperledger'ın üyeleri, dünyadaki en tanınmış teknoloji ve finans firmalarından bazılarından oluşuyor. Perakende devi Walmart, diğer yedi şirketle birlikte DLT konsorsiyumuna katıldı. Bu şirketlerden bazıları, DLT ağı IOST'un bir yan kuruluşu olan Aiou Technology, B2B akıllı sözleşmeler şirketi Clear ve İsviçre DLT hizmet şirketi Tangem'i içeriyor.

Phoenix, Arizona'daki Hyperledger Global Forum 2020'de açıklanan Hyperledger'ın etkileyici müşteri çalışmaları listesine Walmart ve 7 diğer firmanın eklenmesi, dünya çapında giderek artan sayıda firmanın Blockchain alanına girmeye istekli olduğunu gösteriyor.

Walmart Global Tech Başkan Yardımcısı Sanjay Radhakrishnan, gelişim hakkında şu ifadelerde bulundu:

Çeşitli blockchain dağıtımlarımızla güçlü sonuçlar gördük ve açık kaynak topluluklarında yer almanın işimizin geleceğini daha da değiştireceğine inanıyoruz.
Altı Yeni Hyperledger Sertifikalı Servis Sağlayıcısı

Olay ayrıca, altı yeni Hyperledger Sertifikalı Servis Sağlayıcının, yani Beijing Proinsight Technology, Kompitech, LimeChain, Mindtree, Xoaa ve Zhigui'nin duyurulmasına tanık oldu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version