Vodafone Operasyonlarını Yönetmek İçin Blockchain'e Geçebilir!

Vodafone blockchain
Kripto para dünyasında, teknolojinin gün geçtikçe daha da geliştiğini gözlemliyoruz. Birçok teknoloji devi, operasyonlarının bir parçası olarak Bitcoin ve Blockchain'e yönelmeye çalışıyor. Şirketlerin, operasyonlarını destekleyen Blockchain teknolojisi ile gelecekte daha fazla istekli olacağı kesin gibi.

Şirketler İçin Neler Var?


Çoğu şirket, Blockchain'in kendisi için çok yönlü bir teknoloji gibi göründüğü için, bunun gerçek zamanlı iş yönetimine girebileceği çeşitli yollar hakkında şüpheci. Blockchain teknolojisinin küresel ekonomik forumdaki hisselerini artırmaya çalışan şirketlerin radarında ve kendileri için faydalı olacak birçok yeni yenilikçi trend var.

Vodafone faaliyetlerini geliştirmek ve küresel pazardaki paylarını artırmak için farklı stratejiler denemeye çalışıyor. Şirket şimdi tedarik zinciri operasyonlarını desteklemelerine yardımcı olacak belirli metodolojiler arıyor. Şirket genelinde ortaya çıkan düşünce, tedarik zinciri gelişimlerini geliştirmek için Blockchain teknolojisine başvurmak.

Vodafone'a ise hizmetlerini geliştirmek için neden Blockchain'e güvendikleri sorulduğunda, bunun nedeni, temel olarak Blockchain teknolojisinin kendilerine sunduğu güvenliğe detaylandırma düzeyinden gerçekten etkililmeleri şeklinde oldu. Blockchain teknolojisini tedarik zinciri hizmetlerine dahil etmenin, güvenlik kültürünü projelerinin her birine gömmeyi planlayan birçok insanın her şeyi yapmak için güvenli bir yol aradığı için büyük bir anlaşma olduğunu düşünüyorlar.

Ayrıca ima edilen Blockchain teknolojisiyle birlikte gelen diğer özellikler de var. Tedarik zinciri projelerinde uğraşmak zorunda olduğu ve çok para akması için uygun bir ortama ihtiyaç duyduğu tonlarca para var. Blockchain teknolojisi, kullanıcının fonların uygun bir şekilde yönetildiğinden emin olmak için yüzleşmek zorunda kalabileceği birçok farklı metodoloji ve farklı inceleme seviyeleri olduğu gibi arasındaki farkı yaratabildiği ifade ediliyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version