Türkiye'nin İlk Stabilcoini BiLira Icrypex’te Listelendi!

Türkiye'nin İlk Stabilcoini BiLira Icrypex’te Listelendi!
Türk Lirası'na teminatlandırılmış Blockchain tabanlı ilk Türk stabilcoini BiLira, Icrypex'te TRYB/TRY çiftiyle listelenmeye başladı.

Herkesin geleceğin finans dünyasında eşit haklara sahip olmasını isteyen ve merkeziyetsiz finans ürünleri ile bağlantı kurabilmesi amacıyla geliştirilen BiLira, 19 Mart 2020 tarihinde Türk kripto para borsası Icrypex'te işleme açıldı. Yatırımcılar, icrypex.com üzerinden 1 Türk Lirası karşılığında 1 BiLira satın alabilecek ve yine 1 BiLira'yı 1 Türk Lirası olarak nakde çevirebilecek.

Ethereum ağı üzerine kurulu ilk stabil kripto para birimi olan ve tüm ERC-20 standart dijital cüzdanlarla uyumlu altyapıya sahip BiLira, yatırımcıların değer kaybetme riski olmadan kripto para dünyasına adım atmasını sağlıyor. Kısaltması TRYB şeklinde ifade edilen kripto para birimi, Icrypex’te TRYB/TRY işlem çiftiyle listeleniyor. KYC/AML sürecini tamamlayan tüm yatırımcılar icrypex.com üzerinden BiLira satın alabiliyor.


Yazının devamı Icrypex'in sitesinde: https://bit.ly/3ds51wk
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version