Tron CEO'su Justin Sun Çok Önemli Gelişmeleri Paylaştı!

Tron CEO'su Justin Sun Çok Önemli Gelişmeleri Paylaştı!
Tron (TRX) CEO'su Justin Sun, Tron'un yeni yol haritasını paylaştı ve Tron (TRX)'un Kraken'de en iyi fiat para birimlerine göre işlem görmesini istediğini ifade ediyor.

Justin Sun, Tron topluluğuyla yeni yol haritasını paylaşmak ve kripto para şirketini tanıtmayı hedefleyen Sun, zaman zaman TRX ile ilgili önemli detayları Twitter hesabından yayınlayarak daha fazla geliştirici ve kullanıcıyı ekosisteme katılmaya çağırıyor.

Tronscan'da 5 Milyona Yakın Kullanıcı

Justin Sun, Tronscan ile ilgili elindeki yeni veriler Tron topluluğuyla paylaştı ve ana ağdaki kullanıcı sayısının 5 milyona yaklaştığını ifade etti ve Tron ekosisteminin hızlı ve sağlam bir şekilde büyümeye devam ettiğini söyledi.

Tron (TRX) şimdi Dolar ve Euro Karşısında İşlem Görüyor

Justin Sun, Tron topluluğunu heyecanlandıran haberler paylaşmaya devam etti. 5 Mart 2020 itibarıyla, San Francisco merkezli Kraken, Tron (TRX) Dolar ve Euro karşısında işlem görmeye başladı.

2019 yılında Justin Sun, Tron'un ABD kripto para platformlarında listelenmesini hedeflemişti. Özellikle Coinbase ve Binance.US adını ifade etmişti.

Kripto Sözlük tarafından 13 Kasım 2019'da bildirildiği gibi;Justin Sun, merkezi San-Francisco'da bulunan Poloniex borsasında önemli bir yatırımcı olmuştu ve Tron (TRX)'un da orada listelenmesini sağlamıştı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version