Taylandlı DeeMoney Uluslararası Ödemeler için Ripple'ın RippleNet'ine Katıldı

Taylandlı DeeMoney Uluslararası Ödemeler için Ripple'ın RippleNet'ine Katıldı
DeeMoney, Tayland kullanıcıları için uluslararası ödemeleri ve dövizleri kolaylaştıran finansal teknoloji çözümleri sağlayıcısı tabanlı Ripple'ın RippleNet'ine katıldı. 18 Mart 2020 tarihli bir blog yazısına göre DeeMoney artık daha düşük ücretlerle daha verimli para transferlerini işleyebilecek.

RippleNet'in Taylandlı Yeni Partneri


Tayland merkezli bir fintech şirketi olan DeeMoney, Ripple aracılığıyla dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) bant aralığına katıldı.

Bir Ripple blog yazısında belirtildiği gibi DeeMoney, dünya çapında 300'den fazla finansal kurumu içinde bulunduran Blockchain destekli finansal ödeme ağı RippleNet'e katıldı.

RippleNet'e katılarak DeeMoney, yüksek hızda uluslararası ödemeleri ve havale işlemlerini en düşük ücretlerle ve en iyi oranlarla işleyebilecek ve firma şimdi RippleNet'e katılarak Tayland'da banka olmayan şirket olarak tarih kitaplarına girdi.

Gelen Ödemeler için RippleNet


RippleNet'e entegrasyonu ile DeeMoney; Güney Kore, Endonezya, İsrail ve daha fazla ülkeye büyük havale koridorlarından Tayland'a gelen ödemeleri ve havale işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Ekip, DeeMoney'nin şu anda kullanıcılara tüm Tayland banka hesaplarına aynı gün yerleşim imkanı sunduğunu ve Ripple'ın Blockchain çözümünün entegrasyonunun, para transferi sürecini olabildiğince kesintisiz ve uygun maliyetli hale getireceğini söylüyor.

DeeMoney şu anda sadece gelen transferleri kolaylaştırmasına rağmen, firma yakın gelecekte Tayland'dan diğer ülkelere giden para transferleri için RippleNet'ten yararlanmayı planladığını da ima etti.

RippleNet'in faaliyetlerine entegrasyonu hakkında yorum yapan DeeMoney CEO'su Aswin Phlaphongphanich, dönüm noktası üzerindeki heyecanını ifade ederek hareketin Tayland'daki finansı demokratikleştirme hedefine önemli bir adım olduğunu ekleyerek yeni bir verimlilik ve erişilebilirlik seviyesi getirdiklerini ifade etti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version