Ripple Balinaları Yine Kendini Gösterdi: Büyük Milktarda XRP Taşındı!

Ripple Balinaları Yine Kendini Gösterdi: Büyük Milktarda XRP Taşındı!
Ortalama 10 saat içerisinde, toplamda 89.6 Milyon adet XRP transferi içeren birkaç ardışık işlem rapor edildi. USD cinsinden bu tutar 15.299.403 $’a eşit durumda.

Bithomp web sitesi, bu transferlerdeki katılımcıların Güney Kore'den büyük borsaların yanı sıra ABD ve Japonya'dan ticaret platformları olduğunu gösteriyor. Öte yandan, XRP 0.16 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bithomp analitik web sitesinden elde edilen veriler, en popüler üçüncü kripto para birimi XRP'nin çeşitli işlemlerde, toplam 90 milyon adedinin taşındığını gösteriyor. Bu borsalar sırasıyla Bithumb, UpBit, Bittrex ve Bitbank.

Kayıtlı olmayan kullanıcılarla cüzdanlar arasında yaklaşık 5 milyon XRP taşındı. Son zamanlarda, Bithomp'a göre, Güney Kore merkezli Bithumb borsasının XRP'nin en sık göndereni olduğu kanıtlandı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version