Ripple'a Bir Darbe Daha!

Ripple'a Bir Darbe Daha!
Havale firması Intermex, Meksika gibi "çekirdek" pazarlar için Ripple çözümlerini kullanmayacağını söyledi

Geçen ay Ripple ile ortaklık yapan Nasdaq listesindeki havale şirketi International Money Express (Intermex), Meksika gibi "çekirdek" pazarları için Ripple çözümlerinden yararlanamayacağını söyledi. Son kazanç çağrısında Intermex başkanı, başkan ve CEO'su Robert Lisy, "Ripple Meksika gibi yerler için bir cevap olmayacak." şeklinde ifade ediyor.

Bunun nedeni, Intermex'in bölgedeki önemli ödemecilerle Bancoppel ve Elektra gibi ilişkiler kurmasıdır. “Bu ödeme yapanlar ile stratejik olarak plan ve hedefler belirleyen çok sıkı ilişkilerimiz var. Ve böylece esas pazarlarımızda Ripple'ı kullandığımızı gerçekten görmeyeceksiniz. Intermex CFO’su Tony Lauro da benzer bir açıklama yaptı. Ripple çözümlerinin "ağımızı diğer koridorlara kurduğumuz Meksika dışında bizim için daha fazla uygulanabilirlik" olduğunu söyledi.

Özellikle Ripple, ortaklık duyurusu sırasında şunları söylemişti: "ABD ve Meksika arasındaki daha hızlı, şeffaf sınır ötesi havale hizmetleri için Intermex RippleNet'ten yararlanacak."

Şu an böyle görünmüyor. Bunun yerine, Intermex "daha yeni pazarlarda" büyümeyi sağlamak için Ripple çözümlerinden faydalanmak istiyor gibi.

Lizy "Sanırım yan ürünlere girmeyi keşfettiğimiz yerlerde yeni pazarlarda daha fazla büyüme getirecek, ama muhtemelen ana işimizde değil, çünkü kullandığımız hacim nedeniyle kendimizi diğerlerinden ayırdığımızda gerçekten kritik ve yıllar içinde doğrudan ilişkilerle kurduğumuz ilişkiler bizim için daha önemli" diyor. Ripple ve Intermex geçen ay ortak oldular. Havale firması, sınır ötesi ödemeleri çözmek için XRP'den yararlanan Ripple'ın Talep Üzerine Likidite (ODL) çözümünü kullanacağını söyledi. Ancak Intermex henüz çözümü test etmiyor. Lauro, testin “bu yıl içinde” başlayacağını söyledi.

Sonuç olarak, Intermex, Ripple çözümlerinin “oran perspektifinden veya sermaye verimliliği perspektifinden” ne ölçüde “yaşayabileceğinden” emin değil. Uygun olduğu ortaya çıkarsa, "genişleteceğiz. Ama ne kadar yapmak istediğimizi söylemek için henüz çok erken,"

Intermex 1994 yılında kuruldu ve öncelikle Latin Amerika-Karayip koridorundaki havalelere odaklandı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version