Malta Yetkilileri Lisanssız Kripto Para Şirketlerini Uyardı

Malta Yetkilileri Lisanssız Kripto Para Şirketlerini Uyardı
Malta'daki Finansal Hizmetler Otoritesi, Malta'da kayıtlı olduğunu iddia eden iki kripto para şirketi seçti, ancak MFSA bu iddiaları reddetti.

Malta'daki Finansal Hizmetler Otoritesi, Malta'da kayıtlı ve lisanslı olduklarını iddia eden iki kripto para şirketi COINMALEX ve Crypto Foxtrades'i uyardı, ancak MFSA'ya göre, bu iddiaları reddetti. Malta yetkilileri bu kripto para şirketlerinin MFSA tarafından onaylanmadığını söyleyen kişilere bir uyarı yaptı.

Crypto Foxtrades ve COINMALEX, MFSA'ya kayıtlı değil

Malta Finansal Hizmetler Otoritesi yetkilileri, Crypto Foxtrades'in Malta'da kayıtlı bir Şirket olmadığını veya MFSA tarafından Malta yasalarına göre lisanslanması veya başka bir şekilde yetkilendirilmesi gereken bir borsa veya diğer finansal hizmetlerin hizmetini vermek üzere lisanslandığı veya başka bir şekilde yetkilendirilmediğini söyleyerek uyardı. Mali otorite de COINMALEX için benzer bir açıklama yaptı.

MFSA, İnsanları Sahte Kripto Para İşi Konusunda Uyarmaya Devam Ediyor

Bu, MFSA'nın Malta'da hatalı veya kayıtlı olduğunu iddia ettiği kripto para şirketlerine karşı ilk kez bir uyarı yayınlamadı. Mali otorite, 2018'den beri Malta kripto para şirketlerini yakın bir şekilde takip ediyor ve sahte bir lisans talebinde bulunduğunu tespit ettiği an uyarılar yayınlıyor. Daha önce MFSA, dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance'ın Malta'da hiç faaliyet göstermediğini açıkladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version