Kripto Para Piyasaları Küresel Piyasalardan Sert Etkilendi ❗

Kripto Para Piyasaları Küresel Piyasalardan Sert Etkilendi
ABD borsaları Pazartesi günü sert bir düşüşle açılmasından kaynaklı, halka açık kripto para birimi şirketleri de ciddi düşüşler yaşadı.

ABD ve Kanada borsalarındaki kripto hisseleri, işlem gününe önemli bir düşüşle başladı ve fiyatlar gün boyunca tüm zamanların en düşük seviyelerinde seyretti.

Kripto para yanlısı banka Silvergate'in hisseleri (SI) bu sabah %11'lik düşüşle 12 dolar ile 13 dolar aralığında işlem gördü ve geçen yılın Kasım ayında yayınlanan tüm zamanların en düşük seviyesinin biraz üzerinde 12.64 dolar'dan kapandı.

Silvergate ile geçen sene aynı saatlerde halka açılan Bitcoin (BTC) madencilik ekipman üreticisi Canaan, piyasa açıldıktan sonra Nasdaq'ta hisse senedi (CAN) fiyatını %20 kadar düşürsü. Fiyat, gün boyunca aşağı yönlü seyrini sürdürdü ve tüm zamanların en düşük seviyesi olan 3.32 dolar'ı vurdu.

Kanada'da durum farklı değil. Toronto Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem gören Galaxy Digital Holding (GLXY), güne %10.48 düşüşle başladı ve 0.66 dolar seviyesine geriledi, ancak gün ilerledikçe geri döndü ve günü 0.96 $ 'da tamamladı. Benzer şekilde, Toronto merkezli madenci Hut 8'in (HUT) fiyatı, piyasa açılırken %19.01'den 1.21 dolar'dan 0.98 dolar'a düştü ve tüm zamanların en düşük seviyesi 0.84 dolar'ın biraz üzerinde yer alıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version