Kripto Para ile Kim Kahve İçmek İster?

Bitcoin ile Kim Kahve İçmek İster?
Starbucks, müşterilerin kahve devinin mobil uygulaması aracılığıyla "Bakkt nakit" ile ödeme yapmalarını sağlayan yeni bir özelliği pilot uygulama olarak test ediyor. New York Borsası'nın ana şirketi olan Intercontinental Exchange tarafından desteklenen Bitcoin ticaret platformu Bakkt, basit araçlar kullanarak Bitcoin gibi dijital varlıkları saklamak, satın almak ve harcamak isteyen günlük müşteriler için ürün ve hizmetler sunmaya odaklanıyor.

Şirket, yaptığı açıklamada çok sayıda kripto para biriminin daha yaygın hale gelmesini beklediğini söylüyor.

Bir Starbucks sözcüsü "Şu anda müşterilerimiz için Bakkt ödeme yöntemini kullanarak sınırlı bir test yapıyoruz. Müşteriler Bakkt'ı bir seçenek olarak görebilir, ancak test şu anda kullanılabilir. Bir dizi kripto para biriminin müşterilerle ilgi kazanacağını öngörüyoruz ve Bakkt ile yaptığımız çalışmalarla Starbucks'ta müşterileri kesintisiz olarak ödemenin yeni ve benzersiz yollarını sürekli olarak düşünecek ve sunacak şekilde benzersiz bir konumda olacağız. ”

Bakkt'ın başkanı Adam White, şirketin bir tüccarla ilk “doğrudan entegrasyonu” olduğunu söylüyor.

Bakkt ilk olarak geçen Ekim ayında Starbucks ile bir ortaklık yaptığını açıkladı. Şirket yakın zamanda Seri B finansmanında 300 milyon dolar topladı ve bu yaz kendi uygulamasını başlatmayı planlıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version