İsviçre'den Stabilcoin Hamlesi!

İsviçre'den Stabilcoin Hamlesi!
İsviçre merkezli kripto para dostu bir banka olan Sygnum AG, insanların dijital varlık ekonomisine yatırım yapmalarını kolaylaştıran İsviçre frangı olarak adlandırılan DCHF belirtecinin dijital bir versiyonunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. DCHF jetonu, menkul kıymet alım satımına yardımcı olmak için tasarlanmıştır ve Swissinfo.ch , Sygnum tarafından İsviçre Ulusal Bankası'nda (SNB) tutulacak olan İsviçre Frangı tarafından tamamen desteklenecek.

Sygnum Dijital İsviçre Frangı'nı Tanıttı


Sygnum bankası bono, hisse ve diğerleri gibi finansal araçların alım - satımını kolaylaştırmak için tasarlanmış İsviçre Frangı destekli bir sabit para piyasaya sürdü.

Bildirildiğine göre, İsviçre Menkul Kıymetler Borsası SIX Group, tokenize dijital varlıkların ticareti için bir takas olan SDX'i geliştiriyor. Sygnum, SDX dijital varlık ticaret platformundaki firmaların konsorsiyumunun bir parçasıdır.

Bu yılın ilerleyen saatlerinde canlı yayınlanması planlanan ekip, SDX dijital varlık ticaret platformunun kullanıcılara daha hızlı, daha düşük maliyetli hisse, tahvil ve çok çeşitli finansal araç ticareti sunmak için tasarlandığını söylüyor.

DCHF Verimliliği Artırıyor


Dahası, Sygnum bankası, DCHF stabilcoininin, akıllı sözleşmelerle oluşturulacak dijital şirket hisselerine yatırımcı temettü ödemek için kullanılabileceğini ima etti.

Stabilcoin'in lansmanı hakkında yorum yapan Sygnum'un kurucu ortağı Mathias Imbach, yeni dijital İsviçre frangı'nın Sygnum'un operasyonlarını önemli ölçüde artıracak ve aynı zamanda verimliliği artıracağını yineledi.”

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version