Hindistan Borsaları Tahribatla Başladı, Bitcoin (BTC)'de Durumlar Nasıl?

Hindistan Borsaları Tahribatla Başladı, Bitcoin (BTC)'de Durumlar Nasıl?
Hindistan borsaları Pazartesi sabahına tahribatla başladı. 150'den fazla hisse senedi açılışta dipleri görürken 52 haftanın en düşük seviyelerini gerçekleştirdi. Kripto para piyasasının da Corona virüsü salgının ortasında düşebileceği daha da düşebileceği ifade ediliyor.

Hindistan piyasası bu sabah itibarıyla açılmasıyla her şey sarsıldı. Sensex 2991 puan düşüşle 26.924 puan olurken Nifty 824 puan düşüşle 7.903 puana kadar geriledi.

Hindistan Piyasası Corona Virüsü Salgının Ortasında Çöktü


Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC)'in fiyatı, tüm dünyadaki finansal piyasalardaki çöküşe uygun olarak tepki gösterdi. Hindistan'da Corona virüs vakaları bu sabah 415+ seviyesine ulaştı ve birçok eyalet karantina altına alındı. Corona virüsü salgının Hindistan piyasaları üzerindeki etkisi gözle görülür biçimdeydi.

Bitcoin (BTC) Finansal Piyasalarda Çökmeye Tepki Gösteriyor


Bitcoin fiyatı, küresel finansal piyasalardaki çökmelere yanıt veriyor. Corona Virüsü (COVID-19) salgını giderek tehlikeli hale gelirken etkisi tüm dünyadaki finansal piyasalarda belli oluyor. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin (BTC) fiyatı 6.200 doların üzerinde işlem görüyor. Önde gelen kripto para birimi için kısa vadeli tahminler hala oldukça sisli durumda ve fiyatın 5.000 dolar altına düşebileceğini ifade edenler de var. Tüm dünyadaki hükümetler, corona virüsü pandemisinin finansal etkisiyle mücadele etmek için teşvik paketleri açıklamaya devam ediyor. Özellike FED'in açıklamaları piyasaları ve doğal olarak Bitcoin (BTC)'i rahatlatmaya devam ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version