Ethereum Fiyat Düşüşü Muhteşem Bir Fırsat mı Sunuyor? 🔥

Ethereum Fiyat Düşüşü Muhteşem Bir Fırsat mı Sunuyor?
Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılmaya başlayan Corona virüsü salgınından sonra küresel olarak piyasalarda bir çöküş söz konusu. Ancak bu noktada büyük krizler büyük fırsatlar getirebiliyor. Bazılarına göre Ethereum (ETH) için Ethereum 2.0 yaklaşmasıyla büyük bir fırsat kapısı aralandı.

12 Mart 2020 tarihi küresel piyasaların yanında kripto para piyasası çöküşü için yeni bir rekordu. Ethereum (ETH), fiyatı Aralık 2018'den bu yana ilk kez en kötü performans gösterenler arasında yer aldı.

Düşük Seviyeden Giriş Ethereum (ETH)'a Giriş


Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum birkaç saat içinde neredeyse %50 değer kaybetti ve beş yıllık mumda iki yılın en düşük seviyesi olan 86 dolara iğne attı. Her şeyin ötesinde, Ethereum (ETH) ağı, aşırı yoğunluktan dolayı içinden çıkılamaz bir hal aldı ardından madenci ücretlerinde büyük bir artış nedeniyle tıkandı.

Ancak bazılarına göre bu çöküş bile büyük bir fırsat kapısı. MakerDAO'dan Amy Jung, Ethereum 2.0 validator ekibine giriş biletinin hiç bu kadar ucuz olmadığını fark etti.


Jung, 32 ETH'nin yaklaşmakta olan Ethereum (ETH) 2.0 proof of stake kanıtlayıcı ağına girmek için gereken minimum pay olduğunu ifade etti. Bu meblağ, Kasım 2019'da Ethereum Vakfı Ar-Ge Bölümü'nden Carl Beekhuizen tarafından açıklanmıştı.

Son duyurulara göre, Ethereum 2.0, Ethereum (ETH) 1.0 ile birlikte bu yıl en kısa sürede yayınlanabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version