Ethereum 130 Doların Altına Düştü!

Ethereum 130 Doların Altına Düştü
Dünyanın önde gelen ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH)'un fiyatı bugün 130 dolar seviyesinin altına düştü, son 24 saatte yaklaşık %7 düşüş gösterdi. Ethereum (ETH) 22 Mart'tan bu yana en büyük bir günlük yüzde zarara tanık oldu.

Piyasa değeri açısından ikinci lider kripto para birimi Ethereum (ETH) son yirmi dört saat içinde 125.48 ila 132.30 dolar arasında işlem gördü. 

Önümüzdeki günlerde Ethereum (ETH)'un fiyatının düşmesi muhtemel

Diğer büyük kripto para birimleri tüm dünyayı saran koronavirüs pandemisinden kaynaklı değerlerini kaybetmeye devam ettikleri için Ethereum için kısa vadeli tahminler genellikle düşük seviyeleri işaret ediyor. 

Bitcoin 6.200 Dolar civarında işlem görüyor

Bitcoin fiyatındaki son düşüş, önde gelen kripto para biriminin hala geleneksel pazarlardan ayrılmadığını gösteriyor. Ethereum (ETH)'un liderliğini takiben, Bitcoin de son 24 saatte fiyatında yaklaşık %7'lik bir düşüşe tanık oldu. Finansal piyasalar devam eden küresel salgının ortasında çökmeye devam ettikçe, büyük kripto para birimleri için kısa vadeli tahminler oldukça düşüş gösteriyor. Hükümetlerin ekonomiyi canlandırmak için çeşitli teşvik paketlerini açıklamasına rağmen, finansal piyasalar büyük durgunluk korkusu ortaya çıktıkça yanıt veremiyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version