Ethereum Classic ile Chainlink (LINK) Güçlerini Birleştirdi! 💪

Ethereum Classic (ETC) Artık Chainlink (LINK) ile Merkezi Olmayan Oracles'ı Destekliyor
Ethereum Classic (ETC)'in sorumlu ekibi olan Ethereum Classic Labs, akıllı sözleşmelerin zincir dışı veri feed'lerine, web uygulaması programlama arayüzlerine erişmesini mümkün kılan, Blockchain destekli merkezi olmayan Chainlink (LINK) ile güçlerini birleştirdi.

ETC Laboratuarları, Chainlink Forge Alliance 


Blog yayınında belirtildiği gibi, varsayılan olarak, hem Ethereum hem de Ethereum Classic blok zincirleri, özellikle determinizm olmak üzere ağdaki belirli davranışları koruyan yerleşik konsensüs mekanizmaları nedeniyle zincir dışı hizmetleri desteklemez.

Bu mimari çok yüksek bir ağ güvenliğinin korunmasına yardımcı olurken, bu tür ağların diğer dağıtılmış defterlere veya blok zincirsiz platformlara bağlanamamasını içeren kendi dezavantajları da vardır, bu da geliştiricilerin akıllı sözleşme uygulamalarını bağlamasını imkansız hale getirir.

Bu zorluğu ortadan kaldırmak için, Chainlink artık blok zinciriyle diğer ekosistemler arasında sağlam bir köprü görevi görmesi için kehanet teknolojisini Ethereum Classic ağına entegre edecek.

Chainlink ekibi şunları söyledi:

Oracles, harici bağlantı noktalarını (API) yeniden biçimlendirerek akıllı sözleşmeler için zincir dışı bağlantıyı kolaylaştırır, böylece iki ayrı yazılım uygulaması uyumlu hale gelir ve birbirleriyle veri alışverişi yapabilir. Daha sonra verileri akıllı sözleşmelere çekebilir ve / veya önceden tanımlanmış talimatlara göre harici sistemlerde eylemler yürütebilir.
Ethereum Classic Artık Daha Fazla Kullanım Alanına Sahip

Önemli olan, yeni Ethereum Classic-Chainlink ittifakıyla, Ethereum Classic ağındaki akıllı sözleşmeler artık web API'leri, bulut altyapıları, nesnelerin interneti (IoT) cihazları, ödeme sistemleri, diğerleri arasında, altta yatan Blockchain'le aynı güvenlik seviyesine sahip.


Heyecan verici gelişme hakkında yorum yapan VB Laboratuvarı Kurucusu James Wo şunları yineledi:

Zincir dışı ortamlara yönelik bu genişletilmiş işlevsellik, akıllı sözleşme geliştiricilerinin Ethereum Classic kullanarak oluşturabileceği kullanım vakalarının sayısını önemli ölçüde ölçeklendiriyor ve sonuçta geliştiricilerin Ethereum Classic üzerine inşa etmelerini daha kolay ve sorunsuz hale getiriyor.
Ethereum Classic'e entegrasyonu ile ekip, ağdaki DeFi projelerinin artık ETH / USD fiyat bilgilerine Fiyat Referans Sözleşmesi üzerinden güvenli ve güvenilir bir şekilde erişebileceğini söylüyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version