En Hızlı Bitcoin Nasıl Satın Alınır?

Icrypex Bitcoin
Kriptosozluktv.com - Bu yazımızda size en hızlı ve sağlıklı şekilde Bitcoin (BTC) nasıl alınır sorunuzu yanıtlayacağız. Bu işlemi sizlere Türkiye'deki borsalardan olan Icrypex'i kullanarak anlatacağız.

Ayrıca: Icrypex Adım Adım Kullanım Rehberi

1- Üye Olma ve Giriş Yapma

Icrypex'e üyelik işlemlerinizi buradan hallettikten sonra giriş yapıyoruz.
2- Borsaya Para Yatırma


Bitcoin almadan önceki bir adımımız ise kripto para borsasına para yatırmamız. Bunun için "Yatırma" butonuna tıklamanız yeterli. Sonrasında ister banka hesabı isterseniz de Papara kullanarak para yatırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Icrypex'in para yatırma ve çekme adımları videosunu izleyebilirsiniz.
3- "Pro Görünüm" Butonuna Tıklayın

Icrypex'e üye giriş yaptıktan sonra, profilinize gireceksiniz. Oradan "Pro görünüm" butonuna tıklamanız yeterli.
4- Bitcoin Alış Emri Verme

Icrypex'te "Pro Görünüm" butonuna tıkladıktan sonra karşımıza market sayfası gelecek, buradan Bitcoin (BTC)'in anlık fiyatından ya da istediğiniz bir fiyattan satın alabilirsiniz. Biz Icrypex'te o anki fiyatı olan 38.858 TL'den alış emri veriyoruz.
Ve İşlem Tamam!

Icrypex üzerinden Bitcoin (BTC)'inimizi hızlı bir şekilde almış olduk. Aynı işlemi Ethereum (ETH), Ripple (XRP) gibi kripto paraları satın alırken de yapabilirsiniz.

BTC'inizi satın aldıktan sonra profilinize girip varlıklar kısmından kontrollerinizi sağlayabilirsiniz.


Icrypex'in videolu anlatımı da sizlere yardımcı olacaktır 😊

Ledger çekilişine buradan katılabilirsiniz: http://bit.ly/LedgerCekilis

Icrypex Web Sitesi: http://bit.ly/IcrypexBilgiLinki
Icrypex Telegram Kanalı: http://bit.ly/icrypextelegram

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version