Dikkat! Ethereum 2.0 Testnet Çalışması Nisan Ayı İçin Planlandı 👈

ETH 2.0
Ethereum (ETH) 2.0 sadece birkaç ay uzaklıkta ve duyuru test ağının onayı araştırma uzmanlarından Danny Ryan ve Vitalik Buterin'den geldi. Protokol ön denetim yapıldıktan sonra ETH 2.0 araştırma ve geliştirme ekibi tarafından bulunan küçük açıklarını tespit üzerine çalışılıyor.

Gerçeğe Bir Adım Daha Yakın


Ethereum (ETH) kripto para kışından dolayı dipleri yaşıyor. 2019'un ikinci yarısında ve son haftalarda sessiz fiyat artışına rağmen, 13 Mart'tan sonra büyük bir düşüş yaşadı. Aslında, Mart 2020 fiyat çöküşü meydana geldikçe, ağ tıkanmış ve DEX'ler rekor hacimler görmüştü.

Şimdi, ETH'nin yaşam döngüsünün bir sonraki aşaması Ethereum 2.0 çok yakında geliyor. Başarılı bir denetimden sonra uygulamaya bir adım daha yakınlaşılıyor.


Konu hakkında Vitalik Buterin şunları söyledi:

Aşama 0 ana ağ lansmanının ne zaman gerçekleşeceğini düşünmeden önce çok değişkenli bir test ağına ihtiyacımız var, daha sonra bu test ağının sorun olmadan bir süre çalışmasını bekleyeceğiz ve eğer sorunlar yaşaman ise o zaman başlatırız. Bu, ETH 1 için 2015'te yaptığımızla benzer bir prosedürdür. Bu nedenle, çok yakında çok aşamalı test ağlarını yakında beklememize rağmen, mainnet'in ne zaman olacağını tahmin etmek kolay değildir; Nisan çok muhtemel görünüyor.
Gerçek Sorunlar Yalnızca Lansmanda Açıklandı

Çoğu halka açık blok zincirinde olduğu gibi, kullanıma sunulmadan önce yapılan ilk test ve uygulama, protokolün güvenli ve kullanılabilir olmasını sağlıyor. Ancak, yalnızca kamuya açıklandıktan sonra, ağ ile ilgili sorunların çoğunun sonraki yükseltmelerde tanımlanması ve çözülmesi gerekecek.

Kamu blok zincirlerindeki kripto para birimleri, teşvikler oluşturmak ve kötü niyetli saldırganları önleyeceğimize inanıyoruz. Bu ancak protokol çalışır duruma geldikten ve birkaç sözleşme yerine getirildikten sonra analiz edilebilir. Kamu blok zincirleri yeni doğuyor ve nihai ürünün sağlam olmasını sağlamanın tek yolu sürekli yinelemeler. Ne yazık ki, bir Blockchain lansmanından sonra toplu tüketime hazır hale gelmesi aylar, hatta yıllar alabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version