Cardano (ADA) Ouroboros Hydra Araştırma Belgesini Çıkardı

Cardano (ADA) Ouroboros Hydra Araştırma Belgesini Çıkardı
Cardano (ADA) Blockchain projesi, proof of stake algoritmasının ( PoS ) bir kanıtı olan Ouroboros Hydra hakkında bir araştırma makalesi yayınladı ve Cardano dağıtılmış defterinin geliştirilmesinde önemli bir kilometre taşını işaret ediyor. Ouroboros Hydra, 10 Mart 2020'de InputOutput HK (IOHK) tarafından atılan bir tweet'e göre, merkezi olmayan ağı daha fazla kullanıcı kazandıkça daha hızlı hale getirmeyi amaçlıyor ve projenin tamamlanmasının beş yıl sürdüğünü ifade ediyor.

Cardano (ADA) Ouroboros Hydra'ya ışık tutuyor


Cardano özellikleri ve proof of stake algoritmasının yeteneklerini ayrıntılarıyla, Ouroboros Hydra üzerindeki araştırma belgesini yayınladılar.

IOHK'ya göre, Ouroboros Hydra önemli bir bilimsel başarıdır ve Cardano blok zincirinin gelişimine doğru önemli bir kilometre taşıdır.

Öte yandan, bir blog yayınında Cardano, ağ simülasyonlarının her Hydra'nın saniyede 1.000 işlemi tamamlayabildiği ifade ediliyor.

Cardano (ADA) Proof of Stake (PoS) ile Pratik Yapmayı Amaçlıyor


Ekip, araştırmaya olan ihtiyacı ortaya çıkarırken, 2015'ten bu yana hedefinin proof of stake algoritmasının tüm kullanıcılar için pratik hale getirmenin amacının olduğunu belirtti Cardano blok zincirinin daha fazla kullanıcı kazandıkça ölçeklenmesini sağlayı amaçladığını ifade etti.

Böylece, 
proof of stake ve fikir birliği protokolleri bilimine odaklanma ihtiyacını doğurdu.

Ayrıca, süreç uyarlanabilir güvenlik, hızlı sonluluk, yarı senkron, kontrol noktasından genesisten önyükleme yapılmasına dikkat edilmesini gerektiriyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version