Brad Garlinghouse'dan Büyük Ripple İtirafı! 🔥🔥🔥

Brad Garlinghouse'dan Büyük Ripple İtirafı! 🔥🔥🔥
Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, kripto para birimi XRP satmadan kârlı veya nakit akışlarının pozitif olmayacağını ifade etti.

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, XRP satışının şirketin kârlılığının önemli bir kısmını oluşturduğunu açıkladı. Ripple geçmişte düzenli olarak XRP'yi kâr etmek için damping yapmakla suçlanıyor ve bunun sonucunda XRP'nin değerinin büyümesi duruyordu.

XRP satışı, Ripple'ın kârının önemli bir kısmı için geçerlidir

Financial Times ile yapılan bir röportajda Brad Garlinghouse, XRP'nin satışından Ripple'a önemli miktarda kâr geldiğini itiraf etti. Ripple'ın XRP satışı ise 2019'un son çeyreğinde %80 azalmıştı.

Ripple'ın MoneyGram ile anlaşması 2023'te sona erecek

Ripple ile MoneyGram stratejik bir ortaklığa girdi. Ripple, uluslararası ödemelerde teknolojisini kullanmak için MoneyGram'a ödeme yaptı. MoneyGram, 2019'un 3. ve 4. çeyreklerinde Blockchain ödeme şirketinden 11.3 milyon dolar aldığını açıkladı. Ripple'ın anlaşması 1 Temmuz 2023'te sona erecek. MoneyGram, Ripple ortaklığının işletme sermayesi ihtiyaçlarını azaltmalarına ve ek kazançlar ve nakit üretmelerine yardımcı olacağını umduklarını belirtti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version