Blockchain Destekli Seçimler Mümkün mü?

Blockchain Destekli Seçimler Mümkün mü?
Kriptosozluktv.com - Blockchain teknolojisinin çeşitli uygulamalarını analiz ettiğimizde, teknolojiyi kullanan şirketlerin çoğu, teknolojiye inanmalarını sağlayan iki ana faktör olduğunu söylüyor. Birincisi, onlar tarafından güçlendirilen ürünlere verilen muazzam kodlama miktarı ve ikincisi ve en önemlisi, teknolojinin sunduğu sınırsız güvenilirlik miktarı.

Neden bu kadar popüler?


Birçoğu teknolojinin çeşitli uygulamalarını bir çılgınlık faktörü olarak gördü ve birçoğu, insanların kullanımına göre bunu yapmayı oldukça karmaşık hale getirdiğini düşünüyor. Ancak şirketlerin çoğu bunun önemli bir endişe kaynağı olmadığını söylüyor. Teknoloji ile ufukta böyle ilginç tartışmalar ve rüzgarlar ile, artık radarda Virginia'dan yeni bir tane ortaya çıktı.

Virginia'nın büyük planları var!


Blockchain teknolojisiyle entegre ürünlerin mevcudiyetinin güvenli olduğuna dair artık çok fazla inceleme gerektirmeyeceğini söyleyen bir milletvekili tarafından açıkça önerildi.

Delege binasının önünde kripto para teknolojisinin kullanımını destekleyecek iki talepte bulundu.

Birincisi, delegeleri Blockchain teknolojisi alanında araştırma önermeye ve teknolojinin seçimler için kullanılabilecek araçlarını bulmaya zorlamak. Seçimler sırasında dünya çapında yaklaşık milyonlarca dava açıldığında, Blockchain teknolojisinin seçimlerle entegrasyonu, seçimlerin güvenli bir yöntemle gerçekleştirilmesi olasılığı olarak kullanılabilir.

İkincisi, Virginia eyaletinin mevcut finansal durumunu geliştirmek için teknolojiyi kullanma konusunda bir metodoloji bulmaya çalışmaktır. Finansmanlarını kripto para teknolojisini kullanan ülkelerin çoğu, teknolojinin uygulanabilirliğine başarılı bir şekilde örnek oldu. Blockchain teknolojisi ile entegre olduktan sonra finansal kontrol yöntemlerinde ciddi bir iyileşme ile, devletin mevcut finansal durumlarına karşı güvenilirliğe sahip olmasının son derece yararlı olacağını düşünüyorlar.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version