Bitcoin Yükseldi, Tehlike Devam Ediyor mu?

Dünyanın önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin (BTC)'in fiyatı son 24 saatte %11'den fazla arttı. BTC, şu anda 6.600 dolar civarında el değiştiriyor, ancak fiyatın kısa vadede geri çekilmesi bekleniyor.

Bitcoin fiyatı son 24 saatte %15'in üzerinde artış gösterdi. Tüm dünyada Finansal piyasalar devam çökmesine küresel salgın ortasında. Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler ekonomiyi canlandırmak için teşvik paketleri açıklıyor. ABD'li milletvekilleri teşvik paketlerini Pazartesi günü geçemediler.

Bitcoin Geleneksel Pazarlardan Ayrılıyor mu? 


Bitcoin fiyatı, finansal piyasalar çökmeye devam ettikçe 6.700 doların üzerine çıktı. Bununla birlikte, kripto para biriminin fiyatı hala yılın başında olduğundan çok daha düşük. Fiyattaki artış, Bitcoin (BTC)'in geleneksel pazarlardan ayrıldığının bir işareti olabilir.

Bitcoin Önümüzdeki Günlerde 5.000 Dolara Geri Dönebilir


Bu ay, kısa bir süre içinde devasa dalgalanmalara tanık olduğu için Bitcoin için oldukça zor bir durum oldu. Bununla birlikte, birkaç analist kripto para biriminin henüz dibe bakmadığına inandığı ve fiyatın önümüzdeki günlerde 5.000 doların altına veya daha altına düşebileceğine inanıyor. Dünyanın dört bir yanındaki küresel finans piyasaları, küresel salgının ortasında sürekli çöküyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version