Bitcoin Destekçisi Olarak Bilinen ABD Senatörü Rand Paul'un Korona Virüsü Testi Pozitif Çıktı

Bitcoin Dostu Olarak Bilinen ABD Senatörü Rand Paul'un Korona Virüsü Testi Pozitif Çıktı
Bitcoin dostu olarak bilinen Rand Paul (R-KY), corona virüsü (Covid-19)'ne yakalanan ilk ABD senatörü. Rand Paul ayrıca 2016 başkanlık kampanyasında Bitcoin bağışlarını kabul eden ilk büyük ABD siyasetçisi olma özelliğini taşıyor.

Rand Paul, babası gibi - 1988'de Liberter olarak başkanlık yapan Ron Paul, bireysel özgürlükleri koruma konusundaki güçlü görüşleri ile bilinir. Dr.Paul, ABD maliye politikası, vergi politikası ve FED'in açık sözlü bir eleştirmeninin yanı sıra önemli bir kripto para birimi destekçisidir.

Babasının izinden giden senatör Rand Paul, yakın zamanda önerilen corona virüs kurtarma faturasına karşı olduğunu ifade etmişti:

İki partili corona virüs kurtarma faturasının ailemdeki neredeyse herkese bir çek sağlayacağını biliyor muydunuz? Ve ben fakir değilim. Ben bir Amerika senatörüyüm. Senato üyesi olarak, hükümetin ABD senatörlerine çek göndermesinin iğrenç olduğunu düşünüyorum. 
Rand Paul'un ofisinden Twitter hesabında yayınlanan bir açıklamada ise şunlar yer alıyor:
Senatör Rand Paul'un, COVID-19 testi pozitik çıktı. Kendini iyi hissediyor ve karantina altında. Asemptomatiktir ve yoğun seyahatleri nedeniyle bol miktarda dikkatle test edilmiştir. Enfekte herhangi bir kişiyle doğrudan temasının olduğunun farkında değil.

İki saat sonra ofisi, Rand Paul'un sorumsuzca davrandığını iddia eden söylentilerin yayılmasına yönelik bir tweet daha yayınladı:
Açık olmak istiyoruz, Senatör Rand Paul tanısını öğrendikten hemen sonra Senato'dan ayrıldı. Kimseyle temas kurmadı ve karantinaya geçti. Sonuçlarını öğrendikten sonra spor salonuna gittiği aşağıdaki gibi imalar tamamen yanlıştır!

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version