Bitcoin 8.000 Doların Altına Düştü ve BTC Bir Ayın En Düşük Seviyesine Ulaştı ❗

Bitcoin düşüyor
Kriptosozluktv.com -  Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC)'in fiyatı, küresel finansal piyasalarda daha geniş bir satışla birlikte bir ayın en düşük seviyesine geriledi.

Bitcoin şu ana kadar fiyat açısından oldukça iyi bir yıla tanık oldu, ancak Pazar günü, fiyat büyük bir satış dönemiyle resmen çöktü. Bitcoin (BTC) son 24 saat içinde 7.705 dolara kadar düştü. Fiyat düşüşü, küresel finans piyasalarında satışa denk geldi. Ciddi bir kripto para tüccarı iseniz, o zaman Kripto Sözlük TV gibi bir kripto para haber sitesini kullanmak kripto para endüstrisi ile güncel kalmanıza son derece yardımcı olabilir, böylece doğru zamanda doğru kararları verebilirsiniz.

Bitcoin Birçok Temel Desteğin Altına Giriyor


Bitcoin fiyatı, 100 günlük SMA dahil olmak üzere satış döneminde birçok önemli desteği kırdı. Şimdi BTC boğaların ortaya çıkması muhtemel önemli kilit desteği olan 7.500 doları test ediyor. Bitcoin fiyatı son 24 saatte %10 düştü. Brent tipi ham petrol 1991'den bu yana tek günlük en büyük düşüşünü Pazar günü %30'un üzerinde yaşadı. Bitcoin (BTC)'in herhangi bir olumlu ivme kazanmadan önce daha da düşmesi bekleniyor.

Madencilik Zorluğunun Yeni Bir Zirveye Ulaşması Bekleniyor


Ağın bilgi işlem gücü ve madencilik zorluğunun kısa bir süre içinde yeni bir yüksek seviyeye ulaşması beklendiği için Bitcoin fiyatının düşmesi ve 7.500 dolar civarında güçlü bir alım ilgisi bulması durumunda Bitcoin fiyatının toparlanması bekleniyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version