Binance CoinMarketCap'i Satın Alıyor!

Binance Coinmarketcap'i satın alıyor
Binance, bu hafta içinde 400 milyon dolara varan bir nakit ve hisse senediyle CoinMarketCap'i satın alımını duyurmayı planlıyor. Anlaşma, 2018'in başında Circle'ın 400 milyon dolarlık Poloniex'i satın almasıyla eşit olarak kripto para endüstrisindeki en büyük satın almalardan biri olacak. Anlaşma, şirketin bugüne kadar başlatılan ilk dış yatırımı olacak.

Neden önemli - Binance, SimilarBeb'e göre diğer tüm borsalardan daha fazla trafik çekiyor, ancak Coinbase çok yakından takip ediyor. Son 6 ay içinde 200 milyon fazla trafik çeken CoinMarketCap'in yardımıyla Binance, belirleyici bir lider olabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version