Bitcoin (BTC)'ler Açık Artırmaya Çıkıyor 🔥🔥🔥

Bitcoin (BTC)'ler Açık Artırmaya Çıkıyor
Kriptosozluktv.com - Belçika'daki yetkililer, suçlulardan ele geçirilen 110.000 Euro (125.000 $) değerinde Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini açık artırmaya çıkarıcak.

Cuma günü Wilson Auctions, bu ayın sonunda kripto paraların çevrim içi şekilde açık artırmaya çıkacağını açıkladı. Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash ve Bitcoin Gold da Belçika yetkilileri tarafından açık artırmaya çıkarılacak kripto para birimleri arasında. Wilson Auctions şu ana kadar Birleşik Krallık makamlarının kripto para birimlerinde 1 milyon dolardan fazla açık artırmasına yardımcı oldu.

"Yeni gelenler ve deneyimli yatırımcılar bu sürece katılabilirler."

Wilson Auctions'ın varlık kurtarma yöneticisi Mark Woods, kripto para borsaları yoluyla satın almanın riskli ve göz korkutucu bir süreç olabileceğini söyledi. Süreç boyunca rehberlik sunduklarını ekleyerek: hem kripto para dünyasına yeni gelenlerin hem de deneyimli yatırımcıların düz bir oyun alanına katılabilmelerine yardımcı oldu.

Finlandiya yetkilileri El Konulan Kripto Paraları Açık Arttırmaya Çıkarmıyor

Finlandiya yetkilileri, bir uyuşturucu satıcısından el koydukları 1.666 Bitcoin ile ne yapacağından emin değil. Yetkili makamların ele geçirilen fonları neden açık artırma çıkartmak istemediklerinin nedeni, açık artırma yapılan fonların bir kez daha suçluların eline geçebileceğidir. Açıklamaya göre; altın, gayrimenkul veya taşıtların bu varlıkları suçluların ellerine geri verebileceği herhangi bir varlığı tasfiye etmek kadar saçma görünüyor.


CoinDikkat gibi bir kripto para haber toplayıcısı, kripto para endüstrisiyle sorunsuz bir şekilde güncel kalmanıza yardımcı olabilir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version