%17 Artan Tezos (XTZ)'ta Hedef 5 Dolar mı?


Coinmarketcap kripto para sıralamasında 11. olan Tezos (XTZ) bir anda %17 yükseliş gösterdi ve şu an 2.06 dolardan işlem görüyor.

Pazar günü, 1.95 dolar'dan işlem gören Tezos (XTZ) daha sonra fiyat dalgalanması yaşadı. Ancak, Tezos bugün toparlandı ve %17 gibi bir kazanç sağlatarak yatırımcılarını mutlu etmeyi başardı. Tezos'a yatırım yapan bazı kişiler XTZ fiyatının yükselmeye devam edeceğini ve Mart ayına kadar 5 dolara yükseleceğini iddia ediyor.

Tezos'ta görülen bu yükselişin ardından da yeni bir altcoin sezonunun başlayıp başlamadığı da merak edilen konuların başında geliyor.


Son videomuzu izlediniz mi? 😊

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version