Tom Lee'den Moralleri Yerine Getiren Bitcoin Tahmini! %200 💪

Bitcon Tahmini
Fundstrat'ın kurucu ortağı Tom Lee, Bitcoin (BTC)'nin Ocak ayı kazanımlarına devam edeceğinden oldukça emin görünüyor. Dünyanın en büyük kripto para biriminin önümüzdeki 6 içinde yaklaşık %200 civarında artacağını iddia ediyor.

Lee, Bitcoin'den Muazzam Bir Yükseliş Bekliyor!

Yahoo! Finance ile yaptığı son röportajında, Lee, Bitcoin (BTC)'in 200 günlük hareketli ortalamanın (DMA) üzerinde kırıldığına dikkat çekti. Tarihsel olarak bakıldığında Bitcoin, her bir durumdan sonra yatırımcılarına kâr getirecektir dedi Lee sözlerine şu şekilde devam etti:

Bitcoin 200 günlük ortalamaya girdiğinde, ortalama 6 aylık kazancı %197 olmakta, bu sebeple gerçekleşebilecek aya yükselme hareketi hakkında artık konuşmaya başlayabiliriz.
Daha önce, Fundstrat, Bitcoin (BTC)'in kazanma oranının, geniş izlenen ortalamanın üzerinde işlem yaparken etkileyici bir şekilde %80'e yükseldiğini tahmin etmişti.
Bitcoin Güvenli Bir Liman

Tom Lee ayrıca, Bitcoin (BTC)'in 2020'de jeopolitik olaylar nedeniyle çok daha yüksek getiriler elde etmesini beklediğini de ifade etti. Buna en güzel son örnek ise Ocak ayının sonlarında Bitcoin'in fiyat artışını tetiklediğine inanılan korona virüsü salgını olabilir.

“Korona virüsü ve gerilimleri içeren bu jeopolitik olaylar, kullanım alanını gerçekten geliÅŸtiriyor.”

CME Grup CEO'su Terry Duffy, Bitcoin (BTC)'nin tıpkı altın gibi "daha güvenli bir liman" olduğunu ifade etti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version