Bitcoin Milyarderi Tim Draper 250.000 Dolarlık Bitcoin Tahminini Yineledi 🔥

Tim Draper Bitcoin Tahmini
Ünlü ve kıdemli kripto para yatırımcısı Tim Draper, dünyada önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) hakkındaki yükseliş tahminine devam ediyor. Bitcoin'in 2023'ün başında 250.000 dolara ulaşacağını iddia ediyor.

CNBC Squawk Alley ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, Bitcoin milyarderi Tim Draper, BTC tahminini ikiye katladı. Daha önce Bitcoin'in üç yıl içinde 250.000 dolara ulaşacağını söylemişti. Ayrıca, o zamana kadar, Bitcoin'in cazip nitelikleri nedeniyle tercih edilen para birimi olacağını da belirtti.

Tim Draper: Bitcoin Yükselecek


Tim Draper her zaman önde gelen kripto para birimi Bitcoin için vokal bir savunucu oldu. Röportaj sırasında Tim Draper, hala tahminine bağlı olduğunu ve Bitcoin (BTC)'nin 2022'nin sonunda veya 2023'ün başında 250.000 dolar olacağını söyledi. İnsanların fark edeceği gibi Bitcoin'in para birimi seçimi olacağını ifade etti. Bitcoin'in potansiyeli ve politik güçten nasıl bağımsız olduğunu hatırlattı.

Tim Draper, yatırımının ne kadarının Bitcoin olduğu sorulduğunda, net bir yanıt vermedi, ancak birçoğunun Bitcoin (BTC)'de olduğunu belirtti. Ayrıca, geleneksel pazar çökmeye devam ettikçe, Bitcoin'in bir tür güvenli cennet olduğunu da belirtti. Bitcoin yazının yazıldığı sırada 9100 dolar'ın biraz üzerinde işlem görüyor. 2020 yılında şimdiye kadar önde gelen kripto para birimi için oldukça iyi bir yıl oldu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version