Shark Tank: Bitcoin 5 Kat Artacak

Shark Tank: Bitcoin 5 Kat Artacak
Yatırımcı ABC'nin hit şovu Shark Tank'a yeni başlayanlar için köpekbalıkları acımasız olabilir, ancak bunlardan birinin Bitcoin (BTC) için yumuşak bir yeri var. Robert Herjavec, değerli metal şirketi Kitco'nun haber programında bir segmentte yer aldı ve altın üzerindeki lider kripto para birimine desteğini beyan etme fırsatını buldu.

Herjavec’in görüşü, bir zamanlar Bitcoin'i beyzbol kartlarına benzeyen ve amiral gemisi kripto para biriminin "içsel bir değeri" olmadığını belirten köpekbalığı Mark Cuban'ın görüşünden çok uzak.

Bu arada, yatırımcılar güvenli liman varlıklarını tartarken, koronavirüsün yayılmasının hisse senetleri üzerindeki olumsuz etkisi göz önüne alındığında, Bitcoin'e karşı altın tartışması arttı. Zenginlik öyküleri, Kanada'ya göç etmeden önce Hırvatistan'da başlayan Herjavec, kısa vadeli görünüm haricinde bu pazarlara karşı bir riskten korunma olarak “altına büyük bir inanan olmadığını” söyleyerek altın üzerine Bitcoin'e kısmi bir destek verdi.

Altın yatırımcıların yaralanmasına hakaret ekleyen Herjavec, "Bitcoin'e büyük bir inanan" olduğunu ve Kitco izleyicisine ezilmekle birlikte, duyulması gereken tüm Bitcoin (BTC) boğalarının olduğunu söyledi. Sadece bu değil, aynı zamanda bu pazarlık seviyelerinde BTC alıcısı olacaktı, daha geniş kripto para piyasası şu anda toplanıyor ve Bitcoin fiyatı 10.000 dolar eşiğinden uzaklaşıyor.

"Bence Bitcoin'in fiyatı uzun vadede beş kat artacak" diyerek 100.000 dolar ve 1 milyon dolarlık bir Bitcoin fiyatı için "kulağa çılgınca gelmiyor" ifadesinde bulundu.

Tüketicilerin nihayetinde kripto para birimine akın edeceğini ve şunları ekledi:

"Bitcoin sadece kullanışlı."

Herjavec’in yükseliş görünümüne verilen yanıtlar, en iyisi yorum yapan "TheGreatCryptopo" üyesi olmak zorunda olan bir Reddit iş parçacığına girdi.

"Bu köpekbalığı gizli bir balina!"

Bununla birlikte, köpekbalığının Bitcoin hakkındaki görüşü tamamen pembe değildi. Elektronik ödemeler konusunda yükseliş gösterirken, piyasanın daha uzun bir yol izlediğini savunuyor. Herjavec Group'un yönetiminde olan Herjavec, kripto para piyasasını “parçalanmış bir endüstri” olarak nitelendirerek altcoinlere işaret ediyor ve yatırımcıların dikkatli olmasını öneriyor.

Bitcoin (BTC)'nin genel olarak benimsenmesini teşvik edecek katalizörün, JPMorgan gibi büyük bir kurumsal şirketin desteklediği zaman olacağına inanıyor. Ancak, firmanın tescilli Quorum blok zincirinde çalışan ödemeler için firmanın zaten kendi kripto para birimi JPM Coin'in arkasında olduğunu düşünerek bir süre bekleyebilirdi. Ayrıca, JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, Bitcoin için küçümsemesi konusunda utangaç değildi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version