SEC'te Kripto Para Alanında Önemli Görevlendirme 🔥

Kristina Littman'ı Aralık ayında İcra Dairesi Siber Birimi Başkanı olarak görevlendirdikten sonra, Birleşik Devletler Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna yeni bir taze kan oldu. 13 Şubat'ta Nancy Sumption, Başkan Jay Clayton'ın eski Siber Güvenlik Politikası Kıdemli Danışmanı Kevin Zerrusen'i yerine gelecek olan kişi olarak açıkladı.

Nancy Sumption, yirmi yıl boyunca ABD Hava Kuvvetleri’nde bir subay ve personel hakimi olarak görv yaptıktan sonra ABD istihbarat topluluğu ve Adalet Bakanlığında avukat olarak hizmet vermesinin yanı sıra sağlık ve finans alanında siber güvenlik ve gizlilik konusunda çalıştı. SEC basın açıklamasında Bayan Sumption şunları söyledi:

"Operasyonel dayanıklılığı artırmak ve siber riskleri yönetmek için ortaklıklarımızı derinleştirmek üzere [Başkan Clayton], SEC personeli, düzenleyiciler ve endüstri ile çalışmayı dört gözle bekliyorum."

Nancy Sumption'ın Atamasının SEC Politikası İçin Önemi


Bayan Sumption, ABD hükümetinde kripto güvenliği konusundaki anlayışlarını daha iyi geliştirmek için çalışan tek kişi değil. Andrew Ridenour, Temmuz 2019'daki Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu'nda (CFTC) başkan Heath Tarbert'in kıdemli danışmanı olarak seçildi. Ridenour, büyük kripto para borsası Coinbase'de çalıştı. SEC ayrıca 2019 yılının Nisan ayında bir kripto uzmanı tuttu ve ajansın kripto suçlularını izleme ve takip çabalarını geliştirdi.

Sumption'in siber güvenlik konusundaki deneyimi, SEC'in riskleri değerlendirme ve bunlara yanıt verme mekanizmalarının geliştirilmesine yardımcı olacak. Siber güvenlik, veri koruma ve gizlilik konularında başkalarını eğitme fırsatlarının hevesli bir destekçisi durumunda.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version