JP Morgan Raporu: Dijital Paranın Yükselişi Burada

JP Morgan Raporu: Dijital Paranın Yükselişi Burada
Dünyanın en büyük yatırım bankalarından biri olan JP Morgan, dijital para devrimine olan inançlarını doğrulayan bir rapor yayınladı. JPM Coin'in lansmanı, firmanın genel müdürünün Bitcoin hakkındaki tartışmalı açıklamalarının ardından kripto para topluluğunca şaşkınlıkla karşılandı. Bununla birlikte, 22 Şubat 2020 Bloomberg tarafından bildirildiği gibi JP Morgan, Blockchain hırslarını ikiye katladı.

Blockchain ve Dijital Para Birimlerinde Boğa


JP Morgan'ın Blockchain ve dijital para birimleriyle ilgili yeni raporunun, kripto para birimi topluluğunda bir teşvike neden olması muhtemel görünüyor. Özellikle banka, Blockchain ve düzenlenmiş dijital para birimlerinin kullanılmasını savundu.

Rapora göre şirket, 2020'nin bir bütün olarak dijital para birimleri için bir dönüm noktası olacağına inanıyor. Bununla birlikte, 2019'daki başarısızlıkların da dikkate alınması gerektiğini ifade etti. 
425 milyar dolarlık mali dev, bankaların doğru uygulandığında blok zinciri kullanmaktan büyük yarar sağlayabileceğine inanıyor. Paylaşılan bir veritabanının ortaya çıkması, rapora göre finans endüstrisini ilerletebilir ve daha fazla değer ve verimlilik yaratmaya yardımcı olabilir.

JPM Önden Önden Devam Ediyor


Kişi sadece kenarda oturan ve bir şeyler olmasını bekleyerek küresel bir finansal güç merkezi haline gelmez. JP Morgan, pazarları yenilemede daima proaktif olmuştur. Riskle yüz yüze geldiler ve bunun kazanımlarını topladılar.

Bankaların dijital para birimlerine karşı dikkatli oldukları bir zamanda, ortak bankalar ve müşteriler arasında kolay yerleşim için kendi özel dolar destekli paralarını başlattılar. Kendi izin verilen defterleri olan Quorum, 2019'da lansmanından bu yana milyarlarca dolarlık işlem gerçekleştirdi.

Şirket, finans endüstrisinde dijital inovasyona öncülük etmeye devam ediyor ve diğer bankaların blockchain ve araştırma dijital para birimlerini benimsemelerine öncülük ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version