Josh Rager'dan Uyarı: Bitcoin (BTC)'de Bu Seviyeye Dikkat ❗❗❗

Josh Rager'dan Uyarı: Bitcon (BTC)'de Bu Seviyeye Dikkat
Bitcoin 9.600 - 9.700 dolar civarında işlem yaparken, tanınmış kripto para tüccarları fiyattan memnun, ancak Bitcoin (BTC)'in yakında yükselmeye devam edebileceği ifade ediliyor.

Büyük kripto para tüccarları, daha alt seviyeleri düşmemesinden kaynaklı memnun olduklarını söylüyorlar. Bazıları bu geri çekilmenin yakında biteceğini söylüyor.

"Balinalar Tüccarların Duygularını Manipüle Ediyor"


Kripto para tüccarı Josh Rager, Bitcoin (BTC)'in yükselişe geçmesi için önemli fiyat seviyesinin 9.800 dolar olduğunu ifade ediyor. Bu gerçekleşirse kısa vadede yükselişe geçebileceğini ifade ediyor. Bitcoin bu seviyeyi kırana kadar, tüccarların duygularını manipüle eden balinalar olduğunu söylüyor.

Analist Michael van de Poppe, Bitcoin (BTC)'in 9.400  - 9.450 dolar seviyesinin üzerinde olmasından memnun görünüyor. Bu seviyenin altına inmesi Bitcoin'i 8.750 dolara ve muhtemelen daha düşük bir seviyeye götüreceğini ifade ediyor.

Google Trends'de şu anda Bitcoin yarılanmasından önce yukarı doğru bir Bitcoin eğilimi gösteriyor.

“Bana göre hala değişmedi. Burada bir destek bulmuş olabileceğimiz gibi, bir süre sakin hareketlerimiz olabilir. Genel olarak, 9.400-9.450 $ tutmak harika. Kaybetmek için 8.750 dolara inmek lazım. Google trendleri de yükseliş eğilimi gösteriyor. :)”

CZ: Geri Çekilmeler Kaçınılmaz


Binance CEO'su Changpeng Zhao; kripto para pazarında, özellikle Bitcoin söz konusu olduğunda, geri çekilmelerin kaçınılmaz olduğunu ve nedeninin kitle psikolojisi olduğunu ifade ediyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version