İrlanda'da 56 Milyon Dolarlık Bitcoin (BTC)'e El Konuldu!

İrlanda'da 56 Milyon Dolarlık Bitcoin (BTC)'e El Konuldu!
Uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan Clifton Collins, İrlanda mahkemesi yasadışı faaliyetlerden gelir elde ettiklerine ve onlara el koyma emri verdiklerine karar verdikten sonra 52 milyon euro (56 milyon USD)'luk Bitcoin'unu kaybetti.

Yerel haberlere göre, İrlanda Yüksek Mahkemesi Clifton Collins'i uyuşturucu ticaretinden suçlu buldu ve onunla birlikte bulunan tüm Bitcoin (BTC)'lere el koyma talimatı verdi. Collins, Kriminal Varlıklar Bürosu'nun varlıklarına el konulmasına ilişkin uygulamasına itiraz etmedi.

Polis, Clifton'un aracında esrar buldu.

Kolluk kuvvetleri, trafikte dururken polis aracında bir miktar esrar bulduğunda Collins'i araştırmaya başladı. Yetkililer daha sonra Clifton'un Galway'deki evini araştırdı ve çok sayıda kenevir bitkisi olduğunu keşfetti. Collins'in Bitcoin'e erken bir aşamada yatırım yaptığına ve yatırımından büyük getiriler elde ettiğine inanılıyor. Kolluk kuvvetleri, kripto para birimine mahkemenin onayı ile taşınamaması için donduruldu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version