Güney Kore: 3 Finans Kurumu Daha Havale için RippleNet'e Katıldı 🔥

Güney Kore: 3 Finans Kurumu Daha Havale için RippleNet'e Katıldı
San Francisco merkezli dağıtık defter teknolojisi (DLT) XRP altcoin'den sorumlu şirket olan Ripple, Güney Kore'de üç fintech girişiminin daha RippleNet'e katıldığını duyurdu.

Daha fazla Firma Ripple'ın Blockchain Teknolojisine Katılmaya Devam Ediyor


Müşterilerinin süper hızlı, güvenli ve düşük maliyetli havale işlemlerini kolaylaştırmasına yardımcı olmak ve sınır ötesi ödemeler için üç Güney Koreli finansal teknoloji şirketi, Hanpass, WireBarley ve Sentbe, RippleNet'e katıldı.

Blog yayınında belirtildiği gibi, Ripple'ın döviz ve sınır ötesi ödemeler için Blockchain çözümlerinden yararlanan fintech firmalarının ve finans kuruluşlarının neredeyse yarısı, bu firmaların çoğunun esneklikten yararlandığı için Asya-Pasifik (APAC) bölgesinde bulunuyor.

Ripple, Coinone Transfer'in 2018'de Güney Kore'nin ilk Blockchain tabanlı havale mobil uygulamasını başlatmak için RippleNet çözümünü kullandığını ve girişimin Tayland ve Sri Lanka dahil yakın pazarlardaki kullanıcılara hızlı ve düşük maliyetli ödemeler sağladığını ifade etti.

Ripple'ın Global Operasyonlar Kıdemli Müdürü Emi Yoshikawa şunları kaydetti:

Güney Kore fintech inovasyonunun bir yatağı, müşteri tabanımızı ve varlığımızı büyütmeye kararlıyız. Kore hükümeti 2017 yılında ödeme sağlayıcılarını havale için lisanslamaya başladığından beri, Kore ödeme sağlayıcıları müşterileri için ödeme deneyimini önemli ölçüde geliştirdi ve devam eden çabalarının bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.
Sentbe, Hanpass ve WireBarley

Coinone Transfer adımlarından sonra, Sentbe, Hanpass ve WireBarley RippleNet'e katıldı.

Ripple, SentBe'nin müşterilerine yurtdışına para göndermenin hızlı ve daha kolay bir yolunu sunmak için en son teknolojiyi kullanmaya odaklandığını söylüyor. Şirketin Japonya, Çin, Vietnam, Endonezya ve Filipinler'de var olduğu ifade ediyor. SentBe, kullanıcıların bankalara kıyasla havale ücretlerinde yüzde 95'e kadar tasarruf yapmalarına yardımcı olduğunu iddia ediyor.

Hanpass, kullanıcıların yerel bir banka hesabı açma zahmetine girmeden Kore'ye ve Kore'den para gönderme sürecini basitleştirmelerine yardımcı olmaya odaklandığını iddia ediyor.

WireBarley ise kullanıcılara APAC bölgesindeki çevrimiçi ve mobil tabanlı havale ve sınır ötesi ödeme hizmetleri sunuyor.

Bildirildiğine göre, WireBarley Avustralya havale ekosisteminde erken bir öncüydü ve firma o zamandan beri operasyonlarını Vietnam, Yeni Zelanda, Hong Kong ve ABD gibi daha fazla bölgeye genişletti.

Ripple Blockchain çözümleri, dünyanın dört bir yanından finansal kurumları ve fintech firmalarını çekmeye devam ediyor. Lansmanından bu yana, Euro Exim Bank, Kuveyt Ahli Bank ve SBI dahil 200'den fazla firma RippleNet'e katıldı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version