Cardano (ADA) Yeni Ouroborous BFT Protokolünü Yayınlayacak - Hardfork Açıklandı 🔥🔥🔥

Cardano (ADA) Yeni Ouroborous BFT Protokolünü Yayınlayacak - Hardfork Açıklandı
Cardano Pazarlama ve İletişim Direktörü Tim Harrison, Ouroboros konsensüs protokolünün 20 Şubat itibariyle kullanıma başlayacağını ifade etti. IOHK ana ağdaki Shelley dönemi için yeni bir mimari temel inşa ettiğinden bu yana 18 aydan fazla zaman geçti.

Yerinden Yönetimin Bir Yolu

18 aylık gelişimden sonra, Cardano (ADA) ekibinin ana algoritması Ouroboros Classic'i Ouroboros Byzantine protokolüne yükseltmeye hazır olduğu ortaya çıktı. Güncelleme, 20 Şubat 2020'de, Cardano (ADA) ağının 176. Bölümü'nde gerçekleşecek. Ne ADA sahipleri ne de Shelley Incentivized testnet katılımcılarının yükseltme sırasında herhangi bir şey yapmalarına gerek olmadığını ifade ettiler.

Resmi açıklamaya göre, sistem performansı (saniye başına işlemler, TPS), Blockchain adaptasyonu ve taşınabilirliği geliştirilecektir. Bay Harrison ayrıca bu yeniliğin Cardano (ADA) blok zincirinin ademi merkeziyetçiliğini yeniden ele alacağını da belirtti.

Mainnet Ne Zaman?

Cardano (ADA) YouTube kanalındaki kullanıcılar yaklaşan sürümü takdirle karşıladı. Ancak, Bay Harrison'a göre, OBFT sürümünden bir sonraki güncellemenin "önümüzdeki birkaç ay içinde" gerçekleşecek olduğunu ifade etti.

Eleştirmenler, Shelley Mainnet'in 2020 yılının ilk çeyreğinde zaten başlatılmış olması gerektiğini vurguluyorlar. Geçmişteki taahhütlere rağmen şimdi Shelley'in piyasaya sürülmesi 2020'nin son çeyreğine kadar ertelenebilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version