Bu Altcoin'lerde Artış Yaşandı! 🔥

Bu Altcoin'lerde Artış Yaşandı! 🔥
Chainlink (LINK) ve Tezos (XTZ), büyük bir fiyat düşüşünden sonra kripto para birimlerinin çoğunun istikrar kazanmasıyla piyasayı daha da yükseklere çıkartmayı başardı. Chainlink ve Tezos kripto para birimleri ilk 25 arasında en iyi performans gösteren kripto para birimleri olmayı başardı.

Chainlink ve Tezos Düzelmeye Başladı


Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto paralar 2020'nin başlangıcında çok olumlu bir deneyim yaşamasına rağmen, birkaç gün önce büyük ölçüde düşüş yaşadılar. Bazıları bu düşüşün Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan Corona virüsünün dünyada yayılmaya başlamasından kaynaklı olduğunu ifade ediyor.

Ayrıca, bazı kripto para birimleri sadece birkaç saat içinde %14'ün üzerinde kaybetti ve bu da yıl başladığından bu yana en büyük satış oldu. Aynı zamanda, bu yıl Ocak ayında başlayan boğa piyasasının sonu anlamına da gelebilir.

Şu anda, dijital varlıklar istikrar kazanmış ve son birkaç gün içinde kaybettikleri fiyatın bir kısmını geri kazanmıştır. Bununla birlikte, piyasadaki sırasıyla 10. ve 11. en büyük kripto para birimleri olan XTZ ve LINK, mevcut eğilime öncülük ediyor.

Bitcoin, 24 saat öncesine göre %3.76 oranında düşerken, bu iki kripto para birimi çok hızlı bir şekilde genişliyor. Tezos %4.05 oranında artış gösterirken, Chainlink piyasa değerlemesine %6.90 ekledi. Bu iki kripto şu anda 251 milyar dolar olan toplam kripto piyasa değerinin %1,31'ini temsil ediyor.

Birçok analistin ve meraklıların ana sorusu, dijital varlıkların bu yılın başlarında olduğu gibi boğa piyasasının gelecekte de devam edip etmeyeceğidir. Bitcoin'in sadece dört yılda bir gerçekleşen bir yarılanma olayını yaşayacağı dikkate alınmalı. Bu, piyasayı çok boğa haline getiriyor ve sadece Bitcoin'e değil, diğer birçok altcoine de yeni zirvelere yardımcı olabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version