Brad Garlinghouse: 2020 Ripple İçin Çok Önemli Bir Yıl Olacak (Röportaj)

Brad Garlinghouse CNN Röportajı
Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, 2020'nin şirket için çok önemli olacağını söyledi. Ayrıca Ripple'ın beklenen büyümesini yıllar boyunca Amazon'la karşılaştırdı.

CNN Ripple CEO'su ile yaptığı röportajda Brad Garlinghouse, Ripple'ın büyümesine, Ripple'ın geleceğine dair ışık tuttu. Ayrıca Ripple'ın Dünya Ekonomik Forumu sırasında halka açıldığını ima ettikten sonra haber veren halka arzından da bahsetti. 

"Mevzuat netliği daha iyi hale geliyor."


CNN'den Julia Chatterley ile konuşan Brad Garlinghouse, Ripple için 2019'un harika olduğunu ve 200 milyon dolar toplayıp 300 müşteri kazandığını ifade etti. CEO, spekülasyonlardan sıyrılıp bir hizmet programına taşındığı için 2020'ye büyük bir ivme ile başladıklarını söyledi. İvme arttıkça daha fazla müşterinin devreye gireceğini ve ardından likiditeyi artıracağını belirtti. Brad Garlinghouse'a göre, küresel düzenleyici netlik dünyadaki ülkelerde iyileştikçe 2020 daha iyi olacak.


Ripple IPO'ya açık, ancak yakın zamanda değil.


Ripple'ın CEO'su Brad Garlinghouse, bu yıl Davos'ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu sırasında, 2020'de kripto para birimi alanında daha fazla Halka Arz (IPO) göreceğimizi tahmin etti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version