Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla: Bitcoin Vadeli İşlemlerde Düşünülebilir

Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'dan Bitcoin Açıklaması
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kripto para sektörünün gün geçtikçe daha da fazla tanınmasıyla birlikte yeni gelişmeler de ardı ardına gelmeye devam ediyor. Fiyatını yeniden 10000 doların üstüne çıkaran Bitcoin (BTC)'in hakkında yeni bir açıklama da Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'dan geldi.

Hakan Atilla yapmış olduğu açıklamanın satırbaşlarında Mayıs ayında Borsa İstanbul'dan 2 sıfır atma planlarından bahsetti. Ardından Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla Bitcoin ile ilgili olarak Bitcoin (BTC)'in borsada alınıp satılmasının yakın zamanda zor olduğunu ifade etti. Bitcoin'in şu an için ancak vadeli işlemlerde düşünülebileceğinin altını çizdi.


Ülkemizde her geçen gün başta Bitcoin olmak üzere kripto paralara olan ilgi artsa da henüz Bitcoin (BTC)'in vadeli işlemlerde kullanılabileceğine dair bir netlik yok.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version