Bitcoin (BTC)'in Fiyatını Sevgililer Günü Etkiler mi?

Bitcoin sevgililer günü
Sevgililer Günü, Bitcoin (BTC) için sıkıntılı olabilir mi? Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin 8.500 dolar'a düşme ihtimali var mı?

Kripto para tüccarlarından olan Josh Olszewicz'ın Twitter'da attığı bir tweete göre, Sevgililer Günü Bitcoin (BTC) için tam bir kan kaybı olabilir.

Olszewicz, Bitcoin'in sevgililer gününün başlamasıyla fiyatının 8.500 dolar'a kadar düşebileceğine inanıyor. Bu yıl topluluğunu hafiften sevindiren bir performans gösteren Ethereum (ETH)'da da 175 dolarlık bir düzeltme yaşanabileceğini ifade ediyor. Bitcoin 10.000 dolar psikolojik sınırını kırmıştı. Olszewicz, BTC fiyat düzeltmesine, BitMEX'in açık pozisyonunun (OI) "geri alınması" ve fonlama oranının geri kalanı eşlik edeceğini düşünüyor.
Bloomberg: Ayılar İçin Zafer


Bloomberg geçtiğimiz günlerde Bitcoin (BTC)'de ayılar için daha fazla zafer öngördüğü fiyat hareketleri hakkında yeni bir güncelleme yayınladı. Analist Mike McGlone, lider kripto para biriminin mevcut ticaret aralığından çıkmasının çok önemli olacağını belirtti.

"Kıyaslama kripto para biriminin bir sonraki ana hikayesinin 8.000 ABD Doları - 10.000 ABD Doları aralığından çıkma teklifi olacağını" vurguluyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version