Bitcoin Halving Öncesi Balinalar Hodling Aşamasında mı?

Bitcoin Halving Öncesi Balinalar Hodling Aşamasında mı?
Madencilik ödüllerinin daha az olacağı bir olay olan bir sonraki Bitcoin yarılanmasından sonra dünyanın en büyük kripto para biriminin bunun ışığında yeni zirvelere yükselmesini beklese de, grafiklere nazik bir bakış, Bitcoin'in şu an konsolide olma aşamasında olduğu ifade ediliyor.

Bitcoin’in Ocak ayındaki performansına bakıldığında 2013'ten bu yana en iyi Ocak performansını kaydettiğini görülüyor. Etkileyici ralliye rağmen, Kraken’in son araştırma raporu "balina" adreslerinin sayısında bir büyüme gözlemledi. Çalışmaya göre bu, "dik balinaların" ifade ediliyor. Balinalar son on yılda fırsatçı bir şekilde Bitcoin biriktirdi ve 2018'den bu yana, mevcut koinlerin yaklaşık %50'si, 10 BTC - 100 BTC aralığında dengeleri olan cüzdanlarda tutuldu ve bazı balina cüzdanlarında daha fazla bulunduğu da konuşuluyor. Ayrıca, balinaların birikme safhasında olduğu görülüyor.

Bununla birlikte, 1.000 - 10.000 BTC dengesine sahip balinalar şimdi "bekle ve gör" aşamasından çıkmış olabilir, bu da potansiyel olarak 'Hodling' aşaması ile yapılabileceği anlamına gelir. Tarihsel olarak, bu aşamalardan çıkışların ardından volatilitedeki bir artış izlemiştir; bu, bu tür balinaların uyku halini gerçekten bitirmeleri halinde Bitcoin’in pazarının çok değişken bir aşamada olabileceği anlamına gelir.

EToro'nun CEO'su ve Kurucusu Yoni Assia'ya göre, bu sadece geçici bir yıl değil, aynı zamanda geçici bir on yıl olacak. Venture Coinist Podcast'in en son baskısında yer alan Assia, balinaları ve yarılanmalar üzerindeki etkilerini detaylandırdı ve şöyle dedi: "Genellikle olumlu ve yarı yarıya yükseliyorum. Bunu söyledikten sonra, bence Bitcoin fiyatının büyük bir kısmı Bitcoin salınımlarında. Burada ve orada 1000 - 2000 dolar, balinaların eylemlerinden hala önemli ölçüde etkileniyor."

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version